Legally-Me: Week vlog 2 – Een drukke werkweek

08.11.2016

11070186
Na alle super lieve reacties kon een vervolg op mijn eerste weekvlog natuurlijk niet uitblijven. Vandaag dan ook weekvlog nummer 2. Deze week neem ik jullie weer mee in mijn leven, een drukke werkweek, veel hardlopen, een suprise party en naar de bioscoop. Je ziet het allemaal in weekvlog 2. 

Heel hartelijk dank voor al jullie lieve, enthousiaste en leuke reacties op mijn eerste weekvlog. Ik vond het verschrikkelijk spannend om hem online te zetten, maar ik werd verrast door alle lieve reacties. Om die reden nu het vervolg, weekvlog nummer 2. Ik hoop natuurlijk dat jullie ook deze weekvlog weer leuk vinden.

 

Tags: ,
Categorie: Legally-Me, Vlog
Vorige post Volgende post

4 reacties

 • Reageer anna 08.11.2016

  Heel leuk gedaan weer. Kijk nu al uit naar volgende week!

  vraag me af: zit er geen suiker in de pepernotencake?

 • Reageer Aukje 09.11.2016

  Super leuke vlog, ik heb er weer met plezier naar gekeken!

 • Reageer Ester 09.11.2016

  Leuk hoor! Alles ziet er zo perfect uit…..maar de volgende keer wel ff je kussensloopje strijken voor het vloggen .

 • Reageer Chrisje 16.11.2016

  Heeel leuk! Ga zo door! Krijg energie van je en kijk met enthousiasme!

 • Laat een reactie achter

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.