Legally-Me: Weekvlog 3 – 8 keer sporten, sushi eten en juf Stacey

15.11.2016

schermafbeelding-2016-11-13-om-19-45-28

Na de eerste 2 weekvlogs is het vandaag al weer tijd voor de derde weekvlog. Natuurlijk heb je in mijn weekly diary al kunnen lezen wat ik afgelopen week allemaal deed. Afgelopen week was met recht een sportieve week te noemen, stond ik voor het eerst sinds lange tijd weer op de lange latten en at ik heerlijke sushi. Kijk mee met weekvlog 3. 

Laat me vooral weten wat jullie vinden van de Vlogs!

Tags: ,
Categorie: Legally-Me, Vlog
Vorige post Volgende post

2 reacties

  • Reageer anna 15.11.2016

    Jammer dat ie zo snel afgelopen is. Zo leuk om te zien.

  • Reageer X 17.11.2016

    Erg leuk weer

  • Laat een reactie achter

    Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.