Legally-Me: Weekvlog 4 – Ik liep de zevenheuvelenloop

22.11.2016

11200253Kun je het geloven, ik ben alweer een maand aan het vloggen! Vandaag is het dan ook tijd om weekvlog 4 aan jullie te presenteren. In deze weekvlog neem ik jullie weer mee in mijn leven en geef ik jullie een inkijkje in wat ik allemaal doe. Afgelopen week liep ik bijvoorbeeld de Zevenheuvelenloop, bezochten we Den-Bosch en bakte ik pepernoten. Dit en meer zie je in weekvlog 4. 

Tags: , , , , , ,
Categorie: Legally-Me, Vlog
Vorige post Volgende post

3 reacties

 • Reageer anna 22.11.2016

  Dat was weer een druk weekje. Leuk om te zien.
  haal je nooit voor meerdere dagen boodschappen?

  • Reageer Stacey 25.11.2016

   Hi anna, dank voor je reactie. Wij halen eigenlijk iedere dag boodschappen. Omdat ik vrij vaak last van mijn buik heb wil ik graag op het moment zelf kunnen bedenken wat op dat moment het beste voor mijn buik is, vandaar

 • Reageer Arianne 22.11.2016

  Leuke vlog weer! BBB lijkt mij ook een erg fijne sportschool!

 • Laat een reactie achter

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.