Legally-Brunette: De 10 best gelezen artikelen van 2016

30.12.2016


Het is voor een blogger altijd weer een verrassing of een artikel goed wordt ontvangen, of niet en soms gebeurd het ook wel eens dat een artikel onverwachts ontzettend vaak gelezen wordt. Vandaag geef ik een overzicht van de 10 best gelezen artikelen van 2016. Van artikelen over de inrichting van ons huis tot gezonde baksels en healthy hotspots in Haarlem en Rotterdam. 

De leukste hardloopwedstrijden van 2016
1. De leukste hardloopwedstrijden van 2016
Met stip op 1 staat dit artikel waarin ik een overzicht geef van de leukste hardloopwedstrijden van 2016. Het zal je dan ook niet verbazen dat de 2017 editie niet lang meer op zich laat wachten. Grappig genoeg is dit artikel met name zo goed gelezen omdat het vaak door google wordt gevonden. Zo zie je maar weer waar die zoekmachines soms goed voor kunnen zijn!

20 achtergronden voor je telefoon of tablet
2. 20 achtergronden voor je telefoon of tablet
Dit is nu zo’n artikel waarvan ik niet had verwacht dat het zo een groot succes zou zijn. Het artikel is gedurende het hele jaar enorm goed bezocht en ook hierbij geldt weer dat het verkeer niet alleen uit trouwe lezeressen bestond maar ook veelal via google kwam.


3. 10 Healthy hotspots in Haarlem
Nu ik zie dat dit artikel ook zo populair is bedenk ik me gelijk dat ik hem wel weer eens mag updaten. Sinds ik het artikel heb geschreven zijn er zo veel leuke tentjes bij gekomen in Haarlem. Het laat in ieder geval zien hoeveel leuke plekjes Haarlem kent. Ben jij nog op zoek naar een leuke healthy hotspot in Haarlem, lees dan zeker dit artikel eens.

Onze woonkamer
4. Onze woonkamer
Aan het begin van het jaar begon ik met artikelen waarin ik iedere keer een klein deel van ons huis liet zien. Na maanden verbouwen trokken we in April 2015 al in ons huis, maar in februari 2016 hakte ik de knoop door en vond ik het af genoeg om het allemaal met jullie te delen. Voor ons spannend, wij zijn namelijk heel blij met ons huis, maar gelukkig waren jullie reacties ook hartverwarmend.

Healthy hotspots in Rotterdam
5. 10 healthy hotspots in Rotterdam
Het is wel duidelijk dat jullie gek zijn op healthy hotspots in steden. Het artikel met alle hotspots in Haarlem deed het al goed, maar het artikel van Rotterdam scoorde ook als een malle.

Fit & Food met: Lienke van Dear Good Morning
6. Fit & Food met: Lienke van Dear good morning
Al 2 jaar plaats ik bijna wekelijks het artikel Fit & Food met: waar ik een inspirerende sporter in de spotlight zet. Begin februari stuurde ik een mailtje naar mijn oud Endemol collega Lienke van de blog Dear Good Morning. Ze leeft nu fulltime als blogger, vlogger en sportcoach en ik heb echt onwijs veel bewondering voor haar. Het artikel met Lienke vond niet alleen ik heel tof, het feit dat het op plaats 6 staat geeft ook wel aan dat jullie het heel tof vonden.

Mijn stoere outfit met een classy tintje
7. Mijn stoere outfit met een classy tintje
Begin dit jaar begon ik wat regelmatiger outfits te posten op de blog en dit was gelijk de meest succesvolle outfit. Steeds als ik de foto voorbij zie komen bedenk ik me dat ik de betreffende outfit weer eens aan moet doen, want ook van mij is dit een favoriet.

10 Gezonde Baksels
8. 10 gezonde baksels
Voor mijn blog ben ik altijd op zoek naar gezonde baksels die ik vervolgens weer met jullie deel. Omdat er inmiddels zo veel lekkere baksels op mijn blog staan maak ik ook wel eens een overzichtsartikel waar dit een voorbeeld van is.

New Job
9. My New Job
Ergens in augustus, toen ik zelf al een beetje was gewend aan het mooie nieuws, vertelde ik jullie over mijn nieuwe baan. Inmiddels ben ik al bijna een half jaar in dienst op mijn werk, heb ik gehoord dat mijn contract wordt verlengd en vind ik het nog steeds helemaal geweldig. Voor het eerst in mijn leven ga ik echt iedere dag fluitend naar het werk


10. 10 dingen die ik stiekem doe tijdens het hardlopen
Op plaats 10 met de best gelezen artikelen van 2016 staat het artikel waarin ik je vertel welke 10 dingen ik stiekem doe tijdens het hardlopen. Uit de reacties blijkt dat ik in veel gevallen niet de enige was die bepaalde zaken stiekem doe tijdens het hardlopen.

Wat was jullie favoriete artikel van het afgelopen jaar? 

Tags:
Categorie: Legally-Brunette
Vorige post Volgende post

0 reacties

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.