Legally-Brunette: Mijn 16 leukste momenten van 2016

31.12.2016

2016
Traditie getrouw neem ik op de laatste dag van het jaar de tijd om terug te blikken op het afgelopen jaar. De 16 leukste en mooiste momenten van 2016 heb ik vandaag op een rijtje gezet en geven een mooie terugblik op het afgelopen jaar. 
Hoewel een jaar niet alleen uit mooie momenten bestaat heb ik er vandaag voor gekozen om alleen op de mooie momenten terug te kijken. Zeker in een jaar die veel moeilijke momenten heeft gekend vind ik het belangrijk om me te focussen op de mooie momenten en niet te lang stil te blijven staan bij de dingen die niet zo leuk waren. Natuurlijk zijn er dingen die ik niet vergeet, veel indruk hebben gemaakt of nog steeds veel verdriet doen. Het liefst zou ik openhartig over deze zaken willen zijn maar privacy van betrokkenen weegt hierin zwaarder dan mijn verdriet. Het afgelopen jaar is een mooi jaar geweest maar is ook een heel zwaar jaar geweest waar ik dus weinig over heb gedeeld. Toch probeer ik ook die zaken zo positief mogelijk te benaderen en kan ik wel zeggen dat ik sinds oktober van dit jaar op mijn gelukkigst ben. Nog nooit eerder heb ik mij zo goed en fijn gevoeld als het afgelopen half jaar en ik hoop na heel wat zware en moeilijke jaren dat deze mooie lijn zich door blijft zetten.

1. Amerika reis
Met mijn lieverd heb ik al 2,5 jaar de droom om naar Amerika te gaan. Mijn eigen Amerika droom gaat nog veel verder terug. Al sinds ik 3/4 jaar oud ben roep ik dat ik naar New York wil. De stad staat niet alleen symbool voor mijn dromen, zelfstandigheid maar ook voor mijn liefde voor het theater. Na een paar dagen Boston kwamen we per trein New York binnen rijden hetgeen de nodige tranen over mijn wangen deed rollen. Ook de rest van onze reis was echt als een droom. Het was heerlijk om samen zo weg te zijn en nieuwe plekken te ontdekken.
2. Milaan
Samen met vriendinnetje Zowy reisde ik in de herfstvakantie af naar Milaan. Nu is Italië altijd al een van mijn favoriete landen, maar in Milaan was ik nog nooit eerder geweest. Het was een heerlijk meiden tripje met veel winkelbezoeken en heerlijk eten.
3. Rome
In April ging ik met mijn lieverd een paar dagen naar Rome. De maanden er voor was ik ziek geweest en ik begon net weer een beetje op te krabbelen. De warmte in Rome, het heerlijke eten en de tijd samen deed me onwijs goed en vanaf toen werd de weg omhoog ingezet qua mijn herstel.
4. Londen
Afgelopen zomer mocht ik op een heuse persreis. Het was bizar om betaald te mogen reizen naar een van mijn favoriete steden en ook nog te mogen slapen in een prachtig hotel. Als je me vraagt wat het tofste is wat ik ooit middels mijn blog heb gekregen dan is dit het wel denk ik.
5. Baan bij Hogeschool Leiden
In juni van dit jaar kreeg ik een belletje dat ik was aangenomen als docent recht bij Hogeschool Leiden. Als student aan deze school heb ik altijd al de wens uitgesproken om ooit als docent terug te komen. Na mijn vervolg studie, mijn werk als Legal Counsel en mijn werk als docent op het MBO kwam ik per 1 augustus in dienst. Nog iedere dag ga ik fluitend naar mijn werk en prijs ik mij gelukkig met dit werk en mijn lieve collega’s.
6. Bootje varen Amsterdam
Samen met onze vriendengroep hebben wij in juli een bootje gehuurd om door de Amsterdamse grachten te varen. Lekkere hapjes, drankjes en een afsluiting in een goed restaurant. Ik prijs mezelf gelukkig met dit soort leuke vrienden!
7. Share a perfect day
Mede dankzij mijn samenwerking met Out2Move mocht ik op het share a perfect day event een presentatie geven bij Campina. Twee keer mocht ik vertellen hoe je er voor zorgt dat je gezond eet en voldoende beweegt ondanks een druk leven. Het was heel tof om te mogen doen en hoewel ik normaliter over andere onderwerpen presenteer aka lesgeef vond ik het ook ontzettend leuk om nu eens hierover te mogen spreken.
8. Op de cover van de Runner’s World
Hoewel de shoot al in december 2015 plaats vond lag het tijdschrift in 2016 pas in de winkel. Wie had dat kunnen denken, het meisje dat ooit de nieuwe Chantal Janzen van Nederland wilde worden, stond ineens op de cover van een populair tijdschrift. Nog steeds kan ik het niet geloven, dit is toch niet normaal tof?
9. Babyshowers van vriendinnetjes
2016 was het jaar waarin heel veel van mijn vriendinnen zwanger werden. Hoewel het voor mij (en soms voor hen ook) uit de lucht kwam vallen zorgde het weer voor een hele nieuwe tijd. Ineens werden er babyshowers georganiseerd, organiseerde ik er zelf een en zag ik vriendinnen ineens als moeder. Een hele bijzondere en mooie nieuwe tijd. De komende tijd ga ik lekker bij ze afkijken en pas ik met liefde op hun kleine hummeltjes.
10. Onze housewarming
In mei van 2016 gaven we eindelijk onze housewarming. Hoewel we er al meer dan een jaar woonde wilde wij bepaalde zaken aan en van ons huis eerst af hebben voor we het daadwerkelijk als af zouden presenteren. Het was een geweldige avond met 30 van onze beste vrienden en vriendinnen en ik heb zelden zo rustig en relaxed een feestje meegemaakt.
11. Presenteren op de huishoudbeurs
Al een paar keer ben ik op de huishoudbeurs geweest en ja, dat vind ik stiekem geweldig leuk. Hoe tof was het dan ook dat ik werd gevraagd om te presenteren op deze beurs. Op de donderdag avond gaf ik een presentatie over hoe ik mijn instagram foto’s maak en later maakte ik hier ook nog een video over.
12. Yvette leren kennen
Al tijden reageerde er altijd heel enthousiast ene Yvette op mijn foto’s op Instagram. Ook mijn vriend begon op te vallen dat ze altijd super leuk reageerde en ik begon haar te volgen. We hadden via Instagram leuk contact maar stiekem dacht ik dat dit in het echt wellicht ook wel zo zou zijn. Op een dag trok ik dan ook de stoute schoenen aan en stuurde ik haar een berichtje. Inmiddels zijn we heel wat gezellige lunch afspraken verder en ben ik heel dankbaar dat ik Yvette heb leren kennen en vriendin mag noemen.
13. Photoshoot CVRD
Niet alleen mag ik mezelf al heel gelukkig prijzen met een super toffe samenwerking met het mooie merk CVRD, maar ook werd ik gevraagd mee te werken aan een fotoshoot. Natuurlijk ben ik gewend om voor de camera te staan, maar normaliter ben ik dan het model en de fotograaf in een. Nu was het een hele nieuwe ervaring met een echte fotograaf, haar en make-up, heel tof dus.
14. Mezelf een gouden ring cadeau doen
Toen ik hoorde dat ik was aangenomen bij Hogeschool Leiden besloot ik mezelf een heel mooi en blijvend cadeau te doen. Het kopen van de ring vond ik heel bijzonder, het gaf mij het gevoel echt volwassen te zijn dat je een dergelijk cadeau voor jezelf kan kopen.
15. Cuba
Oke, op het moment van schrijven ben ik nog niet in Cuba, maar wees eerlijk 30 graden, zon, zee en strand wat kan daar nou niet super aan zijn?
16. Eten bij Ron Blauw
De week na Valentijn ben ik met mijn lief gaan eten bij Ron Blauw in Amsterdam. Waar ik voordat ik M. leerde kennen nog nooit in een restaurant met Michelin Ster had gegeten was dit ervaring nummer 2 alweer. Stiekem houdt ik wel van dit soort luxe etentjes met liflafjes.

Wat waren jouw mooiste gebeurtenissen van 2016?

Tags:
Categorie: Legally-Brunette
Vorige post Volgende post

1 reactie

  • Reageer Marisa 31.12.2016

    Volgens mij is het een super mooi jaar geworden, gelukkig. En deze trend gaan we gewoon doorzetten in 2017! Vanaf de veel te saaie bank in Vianen (en helaas dus niet vanaf het strand in Cuba) alvast een heel tof, geweldig en mooi 2017 gewenst lieve Stac!

  • Laat een reactie achter

    Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.