Legally-Brunette: Ask me Anything

18.12.2016

img_2347

Heb jij een brandende vraag wacht dan niet langer en stel hem! Morgen, Maandag 19 december, neem ik een video op waarin ik al jullie vragen beantwoord.

Al eerder deed ik een kleine oproep in een vlog voor jullie vragen. Ik ontving er een stuk of 10 maar om ook de mensen die mijn vlogs niet kijken de gelegenheid te geven hun vragen te stellen hierbij een geschreven oproep.

Je hebt tot maandag 11:00 uur om je vragen in te sturen, daarna ga ik aan de slag met de video welke jullie dinsdag online zullen zien komen.

Tags: , ,
Categorie: Legally-Brunette
Vorige post Volgende post

12 reacties

 • Reageer Kim 18.12.2016

  Hoi Stacey, ik heb wel een vraag, namelijk; willen jullie kinderen en zo, ja op welke termijn zou dat bij jullie spelen?

 • Reageer Lonneke Dinghuis 18.12.2016

  Waarom ben je als docent gaan werken?

 • Reageer Anne M. 18.12.2016

  Ik zou graag van je willen weten hoe je, je relatie goed houdt? Je hebt een druk leven en af en toe vraag ik me af of je uberhaubt nog wel tijd voor je vriend hebt.

 • Reageer Anne 18.12.2016

  Hoi Stacey, ik vraag me af hoe het momenteel met je buikklachten gaat en wat voor een aandoening je hebt. Is er iets uit al de onderzoeken gekomen en heb je momenteel de juiste therapie? Het komt nog geregeld langs in je blog dat je er zo last van hebt. Dat is behoorlijk belemmerend. Ben benieuwd of je en wat voor jou de manier is om er mee om te gaan/ te leven? Misschien wel interessant om er een blog over te schrijven. Ook het ”onbegrip” in het begin waar tegen je aanliep bij hulpverlening/artsen. IK herken dat namelijk… dat het qua pijn gewoon niet meer te doen is en je moet aandringen op aanvullend onderzoek. …

  xx Anne

 • Reageer Suus 18.12.2016

  Een van mijn vragen zag ik al langs komen, ik vroeg me namelijk ook af hoe jullie in het kinder vraagstuk staan. Daarnaast vroeg ik me af of jullie willen trouwen en hoe jullie dit zien qua planning.

  Daarnaast vraag ik me af hoe jullie het financieel aanpakken. No offence maar jullie gaan vaak op vakantie en letten volgens mij niet echt op de kleintjes. Sparen jullie wel?

  Ik ben benieuwd naar je antwoorden!

 • Reageer Jessica 18.12.2016

  Wat leuk en wat een persoonlijke vragen zeg, ik benieuwd hoe je daar mee om gaat.

  Ik zou graag willen weten welke vakantie bestemmingen er op jullie wishlist staan en waar je juist niet heen zou willen.

 • Reageer Wendy Joyce 18.12.2016

  Hey Stacey,

  Ik ben benieuwd naar een aantal dingen.
  1: je hebt een poosje geleden geschreven over het personal body plan. Vroeg me af of je deze nog volgt en waarom wel / niet?
  2: Wat is de reden dat je ooit ben begonnen met bloggen en heb je hiermee nog bepaalde doelen voor jezelf?
  3: Ik kamp zelf ook met buikklachten, jou medisch verhaal is natuurlijk wel erg persoonlijk. Wel ben ik benieuwd of je bepaalde tips betreft voeding hierop die voor jou goed helpen?

  Verder wil ik nog benoemen dat ik je blog graag lees en dan vooral de weekly diary. Hoop dat je de tijd vind om hiermee door te gaan!

 • Reageer Jenny 19.12.2016

  Hoi Stacey!
  Ik heb ook een vraag. Hoe behoud jij een gezonde combinatie tussen sport, werk en ontspanning?
  En hoe regel je daarin alles? Als in een weekplanning o.i.d?

  Succes met de video!

 • Reageer Anna 19.12.2016

  Wat is je favoriete trend van 2016? Wat is je favoriete nummer van 2016? Wat zijn jouw plannen voor de kerstdagen? Wie is je favoriete atleet? Wat was je favoriete vakantie(bestemming)? Wat is je sterrenbeeld en heb je iets met sterrenbeelden?

 • Reageer Anna 19.12.2016

  Wat was vroeger je favoriete vak op de middelbare school? Welke vak gaf jouw favoriete leraar? Wat was vroeger bij gym je lievelings onderdeel?

 • Reageer Marielle 19.12.2016

  Wat ga je doen met de kerstdagen? Hoe blijf je fit tijdens de kerstdagen? Vind je het niet bloedheet om veel binnen te rennen op de loopband? Welke vloggers volg jij zelf of volg je geen vloggers? Wat is je lievelingsdier en wil je zelf ooit een huisdier?

 • Reageer Dionne 19.12.2016

  Hoe ziet je kerstboom er uit? Wat is je favoriete kerstfilm? En je all time favourite film? En lievelingslied aller tijden? Weet je al waar je volgende vakantie heen gaat? Wat was je eerste baantje?

  PS leuke blog! Ga zo door, ik volg het al heel lang en je bent supertof!!!!

 • Laat een reactie achter

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.