Legally-Fashion: Photoshoot CVRD + Winactie shoptegoed t.w.v. €100!

13.12.2016

CVRD winactie
Op vrijdag 2 december had ik niet alleen de eer om aanwezig te mogen zijn bij de fotoshoot van het merk CVRD. Ook mocht ik zelf plaats nemen voor de camera en werd mijn haar en make-up als een waar model onder handen genomen. Vandaag deel ik de behind the scene beelden van de fotoshoot. Daarnaast mag ik namelijk ook 1 van mijn lezers/kijkers shoptegoed aanbieden ter waarden van 100 euro! Bekijk snel de beelden en hoor hoe je mee kunt doen aan deze winactie.

Afgelopen najaar hoorde ik voor het eerst over het merk CVRD. Een merk dat zich richt op de stijlvolle en ambitieuze vrouw die er waarde aan hecht om ook op haar werk er goed uit te zien. De items uit de webshop en uitingen van het merk spraken me direct aan. Je kunt mij uittekenen in een jurkje en op mijn werk zal je mij niet op gympen zien lopen. Iedere ochtend probeer ik er weer voor te zorgen dat ik er zakelijk en professioneel uit zie en de kleding van CVRD past daar helemaal bij.

Past deze kleding ook helemaal bij jou? Doe dan mee met de winactie om 100 euro shoptegoed te kunnen winnen.

Hoe je mee kunt doen? Volg alle onderstaande stappen en maak kans op het shoptegoed t.w.v. €100! :
– Laat een reactie achter (ofwel onder mijn blog of op Youtube)
– Reageer je via de blog? Volg dan Legally-Brunette op Bloglovin
– Reageer je via YouTube? Aboneer je dan op het kanaal van Legally-Brunette
– Like de Facebook Pagina van CVRD

Mee doen met de winactie kan tot 27 december.

De winnaar krijgt een persoonlijke e-mail.

Tags: , , , , ,
Categorie: Alles
Vorige post Volgende post

36 reacties

 • Reageer Denise Weltens 13.12.2016

  Oooooooh, ik zou dit shoptegoed heel graag willen winnen. Heb een tijdje geen jurkjes aan gehad, maar ben ze nu weer aan het herontdekken.
  Ik zou natuurlijk heel graag een nieuw jurkje aan mijn. (kleine) collectie willen toevoegen!! Ben geabonneerd op je YouTube kanaal, volg je allang op Bloglovin en heb net de Facebook pagina van CVRD geliked. En nu ga ik duimen!!!
  Groetjes van Denise

 • Reageer Naomi Doeze Jager 13.12.2016

  Wauw! Wat gaaf! Je bent altijd prachtig, nu extra mooi op deze shoot en wat een top ervaring lijkt me. Volg je blog al langer en vind je inspirerend! Ik probeer ook in Shape te blijven ondanks een druk leven met man, kids, werk, vrienden, familie etc! Het shopping tegoed zou heel gaaf zijn om op mijn werk er helemaal top uit te zien!

 • Reageer Linda 13.12.2016

  Wat een gave actie! Op dit moment ben ik druk bezig met een eetschema, inmiddels ben ik een aantal kilo’s afgevallen en zit al mijn kleding te ruim (wat ook de bedoeling was). Met het shoptegoed kan ik leuke jurkjes voor mijzelf kopen 🙂

 • Reageer Roos 13.12.2016

  Wat een leuke actie! Ik zat gister te denken dat ik je wilde vragen waar jij je kleding koopt, omdat je er altijd zo mooi uit ziet! Ik hou ook van een zakelijke stijl en loop veel in jurkjes en rokjes (en niet zo graag op gympen), maar ik weet niet zo goed waar te shoppen zonder veel geld kwijt te zijn. Deze actie komt dus als geroepen 🙂

 • Reageer Tedje 13.12.2016

  Oeh wat leuk! Normaal doe ik niet zo snel mee aan winacties, maar dit merk is helemaal in mijn stijl! Ik draag heel veel colbertjes en je kunt mijn stijl wel casual chic noemen. De blazers die ik heb gezien zijn echt prachtig! Love it! Ik volg je op Bloglovin en ik volg CVRD op Facebook 🙂

 • Reageer Yvette 13.12.2016

  Allereerst: wat sta je professioneel te poseren. PETJE AF!! En wat een ontzettend leuke winactie, Stayc! Ik zou de tegoedbon heel graag willen winnen. Ik ben dol op jurkjes en ken dit merk nog niet, maar zou heel graag eens een jurkje van hen willen bestellen, want… WAUW, wat een mooie jurkjes zie ik op hun website staan. Ik zal zo gelijk even hun FB-pagina liken en volgens mij volg ik jou al op Bloglovin… (alhoewel de berichten van Bloglovin in het verleden in ieder geval altijd in mijn junkmail terecht kwamen *oeps* haha).

 • Reageer Sonja de Jager 13.12.2016

  Daar hoef ik niet lang over na te denken,
  Ik zou niet mijzelf maar mijn dochter graag het shoptegoed willen schenken.

  Omdat ik van haar hou en ontzettend trots op haar ben,
  Zij is namelijk de beste vrijwilligster die ik ken.

  Iedere vakantie en ieder vrij uur,
  Gaat zij voor de dieren door het vuur.

  In ons dorp, op de kinderboerderij,
  Maakt zij de dieren en bezoekers ontzettend blij.

  Geld ontvangt zij voor dit dankbare werk niet,
  Maar ik zie dat zij er volop van geniet.

  Ik waardeer dit enorm van haar,
  En wil dat graag kenbaar maken met dit gebaar.

  Dus mocht ik deze geweldige prijs winnen,
  Dan kan ik geen betere kandidaat dan mijn dochter verzinnen.

 • Reageer Gabrielle de Waard 13.12.2016

  Wat een geweldige actie! Ik doe zeker mee! Ik ben doormiddel van regelmatig sporten (3x per week ), gezonde en gerichte voeding 10kg afgevallen! En zit geweldig goed in mijn vel! Dat mag ook iedereen weten! Een giftcard terwaarde van €100,- zou super goed uitkomen om er nog een prachtig jurkje bij in te kunnen slaan! Ik volg je al op bloglovin en natuurlijk ook op YouTube!

  Groetjes Gabrielle

 • Reageer Sofie Van hauwermeiren 13.12.2016

  Hey

  Ik heb het donkerblauwe jurkje aangekocht nadat ik het op jouw blog had gezien. Het is mooi, elegant en stijlvol! Ik kende het merk voorheen niet. Dus bedankt voor de tip.

  veel liefs

  Sofie

 • Reageer Céline 13.12.2016

  Leuke video en wat een prachtige kleding! Ik had al eens van het merk gehoord, ze hebben echt mooie dingen die inderdaad heel geschikt zijn voor werk. Ik doe graag mee aan de winactie, volg je via Bloglovin en heb de facebook-pagina geliked.

 • Reageer Elise 13.12.2016

  Ooh wat een leuke winactie! Ik doe graag mee!

 • Reageer Mariëlle van der Hilst - de Haas 14.12.2016

  wat een mooi merk! Ik kende het helemaal nog niet, dus sowieso bedankt voor de tip. Voor mijn werk draag ik eigenlijk alleen maar jurkjes, dus dat shoptegoed kan ik heel goed gebruiken . Fingers crossed!

 • Reageer Tamara TS 14.12.2016

  Wat tof, zo’n fotoshoot! Lijkt me inderdaad veel lastiger dan je zou denken. Ik doe heel graag mee aan de winactie, omdat ik eigenlijk meestal casual kleding draag, maar het ook mooi zou vinden als ik eens zakelijk voor de dag zou kunnen komen op belangrijke afspraken.

  (FB Tamara Mara Großmaul, YT & BL Tamara TS)

 • Reageer elisabeth maria martina 14.12.2016

  wat een megamooie winactie
  #jerzoumaarmogenwinnen

 • Reageer Jamie 14.12.2016

  Ik maak graag kans! Ik vind de kleding van dit merk erg mooi. Ik volg je natuurlijk op bloglovin ♥

 • Reageer ilsiee prins 14.12.2016

  Wooooowie, wat een onwijs leuke en lieve winactie organiseer je voor de lezers van je blog.. Ik doe zeker graag mee, gaaaaf! 😀 echt heel erg welkom, een geweldig extraatje voor de feestdagen..
  Alle verplichte stapjes doorlopen
  Groetje van ilsiee

 • Reageer Nina 14.12.2016

  Ooh waauw shoptegoed zou te gek zijn zeg! Ik volg je op fb (Nina de Graaf) en BL (Marina)

 • Reageer wilmsen anita 14.12.2016

  de stijl is helemaal mijn ding, ik doe mee

 • Reageer Maria 14.12.2016

  Ik volg je al via Bloglovin en nou ben ik nog meer fan!

 • Reageer anja 14.12.2016

  erg leuke actie ik doe graag meee

 • Reageer Els Black-Stoker 14.12.2016

  Ik doe graag mee want mijn kledingkast kan wel wat nieuws gebruiken!

 • Reageer Mar 14.12.2016

  Leuk deze blog! Ik vind je shopvlogs ook zo leuk en hoop dat je die vaker maakt. Jammer dat je stopt met je week blogs maar ik begrijp het goed! Lastig om zulke keuzes te moeten maken.
  Ik doe ook graag mee aan je winactie, ik heb sinds kort een leuke MA baan en daar wil ik er graag leuk en professioneel uit zien.
  Klopt het trouwens dat ik geen reactie kan zetten onder je YouTube filmpje?☺️

 • Reageer melissa van stipdonk 15.12.2016

  Wat een topactie zeg. echt geweldig. ik heb alle stappen doorlopen! liefs melissa

 • Reageer Yamina 15.12.2016

  Super tof dat je dit mocht doen!

 • Reageer Anita te Gussinklo 15.12.2016

  Wat een leuke ervaring die shoot.
  Ik doe graag mee aan de actie, het is altijd leuk om iets nieuws van kleding te hebben.
  Ik volg je via Bloglovin & nu ook op You Tube
  Ook de Facebook pagina van CVRD like ik nu.

 • Reageer Michael noo 15.12.2016

  Zou een leuke verrassing zijn voor mijn vriendin. Doe heel graag mee

 • Reageer Anita 16.12.2016

  Wat zou ik blij zijn als ik mocht shoppen
  Knap hoor dat je dit durft

 • Reageer Anita H. 16.12.2016

  Ook ik kan 100 euro shoptegoed erg goed gebruiken.

 • Reageer carola donkelaar 16.12.2016

  wow wat een jackpot!
  Super leuk filmpje 🙂
  Nieuwe kleding worden we altijd blij van.. genoeg leuks te vinden zo te zien!

  ik volg je overal gezellig

  fijne dag

 • Reageer Kirsten 16.12.2016

  Hoi Stacey,

  Omdat ik aan het daten ben geslagen, heb ik echt een nieuw jurkje nodig!
  Stacey, help me!

 • Reageer Janneke 16.12.2016

  Hoi Stacey,

  Ik wil ook graag meedoen met deze actie!
  Ik heb nooit genoeg jurkjes in mijn collectie 😉

 • Reageer Anneliese de Waal 16.12.2016

  Wat een leuke prijs, ik doe graag mee !! .
  Zou super zijn om te winnen 🙂

  Groetjes Anneliese

 • Reageer Grete Karina 19.12.2016

  Wat een verwennerij, het is echt kleding die goed bij mij past, dus ik loot graag mee!
  Ik volg Legally-Brunette op Bloglovin, FB en twitter.
  CVRD like ik nu ook op FB.
  Nu maar duimen…..
  Fijne decembermaand en groeten, Grete Karina

 • Reageer M. 19.12.2016

  Ik doe graag mee

 • Reageer Marian 19.12.2016

  Mooi merk, mooie prijs. Ik doe mee!

 • Reageer marijksels 28.12.2016

  Zou ik toch bijna vergeten om mee te doen, terwijl ik al 2 weken geleden, na jouw blog, heb rondgesnuffeld op die prachtige site 😉 Maar het kan nog net…
  Supergave actie zeg en wat een stijlvolle kleding! Wauw!
  Ik denk al een tijdje:’Nou marij, het mag ook wel es wat stijlvoller en vrouwelijker’ En dit past helemaal in dat voornemen! Fingers crossed!

 • Laat een reactie achter

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.