Legally-Fit: Winactie Body & Fitshop pakket

28.12.2016

winactie body & fitshop pakket
In december mag ik jullie iedere week verrassen met een toffe winactie, een kledingbon t.w.v. €100,00, een flipbelt en vandaag een super tof pakket van de Body & Fitshop. Ben jij van plan 2017 goed te beginnen met sporten en gezond eten? Dan is dit zeker weten een winactie waar je aan mee zou moeten doen. Dit pakket bevat al mijn favoriete producten die ik dagelijks gebruik. Lees snel mee hoe je kans kunt maken op dit Body & Fitshop pakket. 

Van de Body & Fitshop mocht ik een pakket samenstellen met mijn favoriete producten. Dat liet ik mij natuurlijk geen twee keer zeggen en dus stelde ik een pakket samen met de producten die ik zelf ook geregeld gebruik en bestel van deze webshop.

Het pakket bevat de volgende items:

 • Smart Protein – Cookies en Cream
 • Kokos olie
 • Smart Cooking Spray
 • Sport Powermix
 • Smart Chocolate – Coconut
 • Pure Cacao poeder
 • Pure havermout
 • Omega-3, Chia – & lijnzaad mix
 • Pure kokosbloesemsuiker
 • Superfood wafels
 • Detox Thee

Hoe je mee kunt doen? Volg alle onderstaande stappen en maak kans op dit pakket van de Body & Fitshop:
– Laat een reactie achter waarin je vertelt waarom jij dit pakket wilt winnen
– Volg Legally-Brunette op Bloglovin
– Like de Facebook Pagina van de Body & Fitshop

Meedoen kan tot en met 12 januari. De winnaar krijgt een persoonlijk bericht.

Tags: ,
Categorie: Overige, Win Actie
Vorige post Volgende post

41 reacties

 • Reageer Lis 28.12.2016

  Hi Stacey, ik zou dit pakket graag willen winnen omdat ik naast hardlopen (halve marathon in het voorjaar) ook nog 2x per week in de fitness ben te vinden om spierversterkende oefeningen te doen. Daarom moet er natuurlijk goed gezorgd worden voor het lichaam en dat zou helemaal gaan lukken met dit pakket 🙂 Fijne uiteinde van 2016 en een goed 2017 toegewenst!

  • Reageer Anne Huisman 28.12.2016

   Ik zou dit pakket super graag willen winnen omdat het me meteen weer meer motiveert om gezond te eten en gezond te leven. Dit soort spulletjes maakt het ook gewoon een stukje makkelijker en leuker!

 • Reageer Lis 28.12.2016

  Hi Stacey, ik zou dit pakket graag willen winnen omdat ik naast hardlopen (halve marathon in het voorjaar) ook nog 2x per week in de fitness ben te vinden om spierversterkende oefeningen te doen. Daarom moet er natuurlijk goed gezorgd worden voor het lichaam en dat zou helemaal gaan lukken met dit pakket 🙂 Fijne uiteinde van 2016 en een goed 2017 toegewenst!

 • Reageer Anja de Klijn 28.12.2016

  Hoi,

  Ik zou het pakket graag willen winnen omdat het goed van pas kan komen bij mijn doelen voor 2017. Ik wil graag 12 medailles en 12 kilo verliezen in 12 maanden. Dit ga ik doen via hardlopen en sportschool om mijn beenspieren sterker te maken.

  Op naar een sportief 2017!

 • Reageer Maria 28.12.2016

  Iedereen een kans om fit en gezond in 2017 van start te gaan.

 • Reageer Astrid 28.12.2016

  Het zou geweldig zijn om in het nieuwe jaar weer goed te beginnen met de producten van de Body &Fitshop. Ik ben fan van van hun producten. Ik wil komend voorjaar mijn eerste halve marathon gaan lopen en ook starten met 2x in de week krachttraining. Het prachtige pakket van de Body & Fitshop zou me daarbij super helpen om gezond en fit te worden en eindelijk na 3 jaar tobben met blessures mijn lang gekoesterde droom ‘de halve marathon’ te lopen

 • Reageer Sander 28.12.2016

  Hey Stacey,

  Ik zou dit wel kunnen gebruiken, aangezien ik gezond en fit wil verschijnen aan de start van mijn eerste marathon, de marathon van Rotterdam in april. Misschien ga ik hierdoor ook meer letten op wat ik eet en wat nog niet.

  Groet,

 • Reageer Jenn 28.12.2016

  Ik doe mee, dit pakket zou een goede schop onder mijn kont zijn om in 2017 weer écht aan de slag te gaan om fit te worden. Kop uit het zand, serieus trainen en gaan voor wat ik wil bereiken. Ik volg je al op bloglovin’, en body en fitshop volgde ik ook al 🙂

 • Reageer Naomi Doeze Jager 28.12.2016

  Hi stacey, wat een gave actie! Ik zou heel graag winnen. Als werkende moeder met twee prachtige kids wil ik ook graag fit blijven. Best wel een uitdaging en met dit pakket kan ik daar een goede start van 2017 van maken!

 • Reageer Wendy Joyce 28.12.2016

  Hoi!

  Leuke acties! Bestel regelmatig al producten van body & fit maar bovenstaande producten ken ik nog niet. En net zoals de meeste kan ik ook wel wat extra’s gebruiken voor bij mijn sport activiteiten!

  Groetjes

 • Reageer Sonja de Jager 28.12.2016

  Ik zou het pakket van de Body & Fitshop dolgraag willen winnen,
  Zodat ik het nieuwe jaar direct met mijn goede voornemens kan gaan beginnen!

 • Reageer bo 28.12.2016

  Ik doe hier heel graag aan mee. Ben al 2 jaar bezig met een gezonde levensstijl, begonnen met sporten en ben nu vooral bezig om de balans te vinden. Dit pakket zou mij daarbij helemaal goed kunnen helpen!

 • Reageer Yvette 28.12.2016

  Stayc, wat een mooie winactie! In het pakket zitten allemaal producten die ik graag gebruik en ik zou zo graag de smart proteïn cookies & cream willen proberen…!! Ik wil 2017 graag goed starten: minder stress/meer tijd voor ontspanning, constanter sporten, eindelijk eens blessurevrij hardlopen (mede door spieropbouw in de sportschool) en gezonder eten. Kortom: wat beter voor mezelf zorgen ;-). Hoe kan dat beter dan met zo’n mooi pakket?! Ik kan het dus goed gebruiken, haha.

 • Reageer Iris 28.12.2016

  Dat zou geweldig zijn! Ik wil in een halfjaar tijd 10 kilo afvallen, moet lukken denk ik zo. Dit puur door gezond en bewust te eten, mezelf af en toe eens iets gunnen en lekker veel gaan sporten.
  Deze producten zouden mij goed kunnen ondersteunen in de strijd tegen de kilo’s 🙂 Ik heb er zin in!

 • Reageer Kim Strooper 28.12.2016

  Waarom? Gewoon omdat het leuk is. Veel producten koop ik niet omdat ik niet weet hoe mijn lijf erop reageert (vast herkenbaar 😉 ). Maar met zo’n actie krijg ik toch de kans iets nieuws te proberen!

 • Reageer Els 28.12.2016

  Lijkt me super dit pakket te winnen!! Sinds kort steeds vaker in de gym te vinden , dus de juiste voeding is dan ook belangrijk. Ik ben erg benieuwd naar jouw favo producten van Body & Fit!

 • Reageer Amy 28.12.2016

  Oke, een win-actie, YES. Oke reacties? Heel veel.. Hoe ga ik hier uitspringen? Tsja Springen word voor mij al een opgave… na de kerst met al die overtollige kilo’s. Nee, ik heb inderdaad al even niet meer op de weegschaal gestaan. Ik volg je blog al ontzettend lang, maar ik moet bekennen, ik ben er tussen uitgeweest. Sinds april ben ik mama geworden van een ontzettend knappe zoon… Wauw Geweldig, maar heel eerlijk? Hardlopen en sporten welke voorheen boven aan de ladder stonden zijn ver onder de ladder verstopt onder een FLINK HOOP stof……….. “Gelukkig” begon ik het hardlopen te missen en dus ook je blogs. Vanaf oktober weer aan het opbouwen en sinds december weer serieus aan de slag bij de hardloopvereniging! Wauw ik heb nog een conditie.. gelukkig. Komend jaar heb ik 2 bruiloften hoe leuk,… uhm SUPER leuk.. alleen dat lijf…………………. tsja dat moet écht nog in shape komen. De eerste stap is gezet…. en met dit pakket word ook de volgende stap in gang gezet.. De flipbelt hoef ik niet te winnen, deze heb ik al en ik kan je zeggen die is FANTASTISCH!!! maar qua voeding kunnen mijn keukenkastjes er nog wel wat op vooruit.. dus Stacey help jij mij weer in shape te brengen? Het resultaat kunnen we na het pakket nog eens delen op je Blog 😉

 • Reageer Danielle 28.12.2016

  Hey hallo 🙂
  Waarom ik zou willen winnen? In januari ga ik meedoen met het programma shape op mijn sportschool. Weg met de laatste kilo’s en meer trainen. Dit lijkt me een perfecte aanvulling om mijn doel te kunnen bereiken!

  Heb de site al vaker gezien en bekeken maar nog nooit durven uitproberen

 • Reageer marijksels 28.12.2016

  JA geweldig! Ik ben gek op Body &Fitshop, maar vele van jouw favo’s ken ik nog niet. Ik kan wel even een gezonde schop onder mn kont gebruiken en eigenlijk ook wel een verlaat kerstpakket 😉
  Leuk leuk leuk

 • Reageer Carolien 28.12.2016

  Hallo ik waag graag een kansje voor dit super te gekke pakket voor mijn gezinnetje we zijn gezonder aan het doen en proberen meer te bewegen en dit pakket zal ons der in helpen aangezien we niet veel producten van body & fitshop nog niet geprobeerd hebben dit pakket zal daar in veranderingen brengen en ons de motivatie blijven geven dat we echt goed bezig zijn en hoe lekker de producten van body & fit zijn #vingergekruist #duimendraaien

 • Reageer Lynet 29.12.2016

  Super gaaf, wat een pakket! Ik bestel regelmatig bij body en fit, onder andere de smartbars en superfood wafels maar er blijft zoveel meer te ontdekken. Ik vind het heel prettig om lekker te sporten en bezig te zijn met een gezonde leefstijl, daarom vind ik het dan ook zo leuk om steeds nieuwe dingen uit te proberen!

 • Reageer Suzan 29.12.2016

  Dit lijkt me echt een fantastisch pakket. Zo kan ik allemaal nieuwe producten uit proberen en dan die goed bevallen weer aanschaffen. Ik ben altijd een beetje huiverig voor nieuwe producten maar dit is mijn kans. Zo kunnen ik en mijn gezin gezond starten in 2017!!! Dank je wel voor je leuke site btw!

 • Reageer Nadine 29.12.2016

  Al enige tijd ben ik groot fan van de producten van the Body&Fitshop. Momenteel gebruik ik nu alleen de SmartProtein, maar wil na de vakantie mijn sportroutine een stapje hoger brengen. Maar een goede levensstijl is voor een student soms vrij lastig te realiseren gezien het kleine budget. Dit pakket zou mijn sportroutine en gezonde levensstijl een flinke boost up geven!

 • Reageer Anita H. 29.12.2016

  Allemaal zeer bruikbare items, waarvan ik er een aantal nog niet ken. Fijn om eens uit te proberen. Gezond leven (inclusief gezond eetpatroon en beweging) heb ik hoog in mijn vaandel staan.

 • Reageer Julia 29.12.2016

  Lieve Stacey,

  Ik zou dit pakket graag willen winnen omdat ik sinds het lezen van jou blogs over hardlopen, ook eindelijk de smaak weer te pakken heb gekregen en dit pakket mij een klein duwtje in de goede richting kan geven naar een gezonde leefstijl. Ik zit op Hogeschool Leiden en zag je lopen in de gang maar ik durfde niet op je af te stappen haha, volgende keer zal ik dit wel doen.

  Liefs Julia

 • Reageer Marian 29.12.2016

  Ik wil inderdaad (na de geboorte van mijn dochtertje) 2017 goed beginnen door te gaan hardlopen en gezond te eten! Ik dus doe zeker mee, lijkt me een gezond en fijn pakket.

 • Reageer Lieke van Veen 29.12.2016

  Het lijkt me super om dit pakket te winnen omdat ik een gezondere leefstijl wil gaan aanhouden.

  Ik volg je op http://www.bloglovin.com/liekevanveen8 en ik volg body en fit op facebook

 • Reageer Merel 29.12.2016

  Wauw wat een leuke winactie dit! Ik zou dit pakket graag willen winnen omdat ik het laatste jaar veel bezig geweest ben met mijn voeding en met sporten. Zo heb ik allerlei gezonde receptjes gemaakt en heb ik mezelf aangemeld bij een sportschool en ben ik gaan hardlopen. Ook ben ik door het ‘gezonder’ gaan leven afgevallen terwijl dat niet nodig was waardoor ik nu weer wat kilootjes aan moet komen. Maar dit pakket lijkt me tof om uit te proberen. Ik wilde sowieso al een keer iets bij de body & fit shop gaan bestellen maar heb het nog steeds niet gedaan. Dus hopelijk win ik dit pakket en kan ik het uitproberen en kijken of al die lekkere producten mij bevallen hihi.

  Liefs,

  Merel

 • Reageer Sharona 29.12.2016

  Ik zou dit pakket super graag willen winnen omdat ik eindelijk weer mag gaan sporten na een jaar en dit zou ik super goed kunnen gebruiken!! Door mijn anorexia heb ik 15 kg moeten aankomen en sporten is altijd al mijn motivatie geweest en nu ben ik dus zover dat ik weer mag yayy!!

 • Reageer Grete Karina 30.12.2016

  Zoals zovelen ben ook ik van plan 2017 goed te beginnen met meer sporten en gezonder eten! Daar bij komt dat mooie pakket goed van pas. Fijne jaarwisseling en groeten, Grete Karina

 • Reageer Rosemarijn 30.12.2016

  Yes, wil dit zo graag winnen! Als ‘arme student’ (hihi) bestel ik niet zo vaak bij Body & Fit hoewel ik het dus wel een enorm fijne webshop vind, ik hou echt van gezond leven. Leuk pakket is het ook, super veel variatie en ideaal om dingen uit te proberen. Leuke winactie Stacey! 🙂

 • Reageer Sharina 31.12.2016

  Ik zou dit pakker super graag winnen! Ben al enkele maanden echt intensief bezig met mijn voeding en ik doe ondertussen al 3 jaar aan fitness. Ik bestel ongeveer elke week bij Body&Fit en de producten zijn super!! Elke keer is het weer uitkijken naar een pakketje! Ik zie hier veel producten die ik nog niet heb uitgeprobeerd maar dat zou ik heel graag willen! Ik duim!!

 • Reageer Stephanie 02.01.2017

  Wat een toffe winactie! Ik heb al zoveel (positieve) verhalen gehoord over Body&Fit, dat ik inmiddels wel aardig nieuwsgierig ben geworden. Het lijkt me een mooi pakket om uit te proberen!

 • Reageer Bedia 02.01.2017

  Ik doe zeker mee! Ik zou het heel erg leuk vinden als ik al
  deze goodies zou winnen omdat ik al een tijdje bezig ben met
  gezond eten, vitamines slikken en al dat soort zaken en natuurlijk
  een nieuw jaar betekent ook nieuwe kansen en dus zou ik in 2017 echt
  vooruit willen gaan met wat betreft gezond eten en sport! Deze producten
  lijk mij daar heel handig bij!

  xxx Bedia

 • Reageer Bedia 02.01.2017

  Ik doe zeker mee! Ik zou het heel erg leuk vinden als ik al
  deze goodies zou winnen omdat ik al een tijdje bezig ben met
  gezond eten, vitamines slikken en al dat soort zaken en natuurlijk
  een nieuw jaar betekent ook nieuwe kansen en dus zou ik in 2017 echt
  vooruit willen gaan met wat betreft gezond eten en sport! Deze producten
  lijken mij daar heel handig bij!

  groetjes en happy 2017!

 • Reageer Gea 02.01.2017

  ik zeg ja!
  dol op gezond en vooral buiten bewegen, helaas niet zo vaak als ik zou willen en dat is nu mijn goede voornemen, om beter op mezelf te passen.
  Niet alleen de kinderen, maar ook ik…..
  dus help me met dit fantastisch pakket en ik ga positief doorrrrr

 • Reageer Nadine 02.01.2017

  Ik wil het pakket graag winnen om fit het jaar te beginnen! Weg met die overtollige kerstkilo’s en weer fit de deur uit!!

  Ik heb gedaan wat je vroeg.

 • Reageer Diana 05.01.2017

  Wauw wat een mooi pakket! Dat zou ik natuurlijk graag willen winnen met alle goede voornemens!

 • Reageer Lindsay 05.01.2017

  Hi Stacey,

  Heel gaaf pakket! Ik zou het graag willen winnen omdat het eindelijk weer beter gaat met mijn gezondheid en ik daarom weer meer kan bederven en daar hoort gezonde voeding zeker bij!

 • Reageer Nadia 12.01.2017

  Super gaaf! Ik wil gezonder gaan eten, minder suiker en meer groente. Natuurlijk ook vaker naar de sportschool gaan voor een strakke body. Voor mijn eerste doel zou het Body&Fitshop pakket goed van pas komen.

 • Reageer CJM de Kok 01.02.2017

  Hele fijne actie om lichaam en geest fit en gezond te houden! Volg je op Bloglovin en geliked

 • Laat een reactie achter

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.