Legally-Fit: Winactie FlipBelt

21.12.2016

Winactie flipbelt
We zeulen ongemerkt allemaal het nodige mee tijdens het hardlopen. Een telefoon, sleutels, pinpas, ga zo maar door. Waar laat je al die spullen eigenlijk? De een propt ze in een zakje, de ander houdt het in zijn hand. Tegenwoordig stop ik alles gewoon in de FlipBelt en jij binnenkort misschien ook wel! Ben jij vastberaden en gaat 2017 het jaar met veel hardloopkilometers worden, heb jij een wedstrijd op de planning of ben je al maanden op zoek bent naar de meest ideale manier om spullen mee te nemen tijdens het hardlopen? Doe dan zeker mee met de FlipBelt winactie, ik mag er namelijk 3 weggeven! 

Wat is een FlipBelt?
Tijdens de Zevenheuvelenloop in Nijmegen had ik een probleem. Vanwege de weersverwachtingen had ik een dun regenjasje aangetrokken met daaronder een T-shirt. Aanvankelijk was ik nog even bang dat het te koud was maar al snel had ik door dat ik vele te warm gekleed was. Geen probleem dacht ik, dan doe ik het jasje toch uit? Terwijl ik zat te klooien om het startnummer van mijn jasje op mijn t-shirt te spelden bedacht ik me ineens dat ik mijn jasje helemaal niet uit kon doen, mijn telefoon met muziek zat er in. Balend en licht oververhit liep ik door en zag in mijn ooghoek een vrouw met een opvallend gele band om haar heupen lopen, een flipbelt. Natuurlijk had ik er al over gehoord en gelezen, maar op dat ogenblik bedacht ik me pas echt hoe handig het was.

Niet veel later kwam hij binnen, mijn vriend, die de band op tafel zag liggen, had geen idee wat het was. Het product is zo simpel vormgegeven dat je bijna niet gelooft dat het doet wat het belooft. “Past in die band jouw telefoon, je sleutel, zakdoekjes, kauwgom en je pinpas?” Vroeg mijn vriend. Hij was duidelijk niet echt overtuigd van mijn verkooppraatje en dus besloot ik het hem te laten zien.

Mijn telefoon, pinpas, zakdoekjes en kauwgom verdwenen in de band en mijn sleutel bevestigde ik aan het speciale touwtje. Ideaal trouwens want na mijn zoek geraakte sleutel afgelopen zomer durfde ik nog amper een sleutel mee te nemen tijdens het hardlopen. Ik overtuigde hem en maakte hem stiekem zelfs een beetje jaloers geloof ik.


Wat mijn betreft is de FlipBelt dus ideaal en veel fijner dan een band om mijn arm. Bijkomend voordeel is dat iedere telefoon past in de FlipBelt, ze in alle kleuren te bestellen zijn en er zelfs speciale waterflesjes te koop zijn die er in passen.
De flipbelt is te koop voor een prijs vanaf €29,99 via de FlipBelt webshop.

Maar ik mag maar liefst 3 van mijn lezers blij maken met een Flipbelt!

Hoe je mee kunt doen? Volg alle onderstaande stappen en maak kans op 1 van de 3 FlipBelts :
– Laat een reactie achter waarin je vertelt waarom jij deze FlipBelt wilt winnen
– Volg Legally-Brunette op Bloglovin
– Like de Facebook Pagina van FlipBelt

Mee doen met de winactie kan tot 8 januari 2017.

De winnaar krijgt een persoonlijke e-mail.

Tags: , ,
Categorie: Fit Gear, Legally-Fit, Win Actie
Vorige post Volgende post

47 reacties

 • Reageer Sander 21.12.2016

  Het lijkt mij ideaal om deze om te hebben als ik in april mijn eerste marathon loop. En trouwens ook met trainen, waar ik nu telkens mijn sleutels en mobiel in de hand heb. Wat een bevrijding zou dat zijn!

  • Reageer Paula 08.01.2017

   Lijkt me erg handig. Neem nu zo min mogelijk mee;alleen sleutels. Met een legally fit zou ik ook een telefoon voor noodgevallen kunnen meenemen.

 • Reageer Kim Strooper 21.12.2016

  Je zou niet alleen mij, maar ook mijn man heel blij maken. We zouden hem namelijk gewoon delen!
  Nu heb ik er 1 van de Action, maar deze lijkt me een stuk fijner.
  Bijkomend voordeel: onze lange hardloop rondjes kunnen een keer een andere route worden… Nu lopen we standaard langs een waterput maar met de mogelijkheid een flesje mee te nemen wordt alles anders 🙂

 • Reageer Nynke B 21.12.2016

  Handig, ik worstel ook altijd met alles wat ik mee wil nemen en de band die ik heb kruipt altijd omhoog, ook niet fijn. Gisteren liep ik weer met muziek in mijn hand, toch niet ideaal…dus ik kan de flipbelt goed gebruiken!

 • Reageer Jolien 21.12.2016

  Ja! Handig! Ik stop mijn telefoon altijd in mijn Bh omdat die niet in het zakje van mijn tight past 😉 en zo’n ding aan mn arm vind ik heel vervelend.. verder hebben de morte broekjes in de zomer ook lang niet allemaal een zakje en vaak loop ik dan juist de langere afstanden, dus zou goed van pas komen!

 • Reageer Miny 21.12.2016

  Oh zou dit dan de oplossing zijn? Lijkt me super! Ik loop al ruim 3 jaar met een draaiende gordel van Nathan en schuurplekken van m’n telefoonhouder om m’n arm…

 • Reageer Joan 21.12.2016

  Ik ga vaak met de honden en mijn zoon in het bos lopen. Ik moet hier met de auto heen omdat wij geen bos in de buurt hebben. Ik zit dan vaak met mijn autosleutel omdat ik vooral in de zomer kleding draag zonder goede zakken. Ik bevestig de autosleutel dan aan de hondenriem. Dit is niet ideaal omdat ik altijd bang ben dat ik ze verlies.

 • Reageer Meike 21.12.2016

  Ik ben momenteel herstellende van een blessure en heb 3-4 maanden niet kunnen lopen. Om op te bouwen moet ik eerst weer korte stukjes gaan lopen….en mijn hemel wat is dat moeilijk als je liever de grotere rondes loopt ter voorbereiding op de halve marathon die ik het liefste loop. Normaal heb ik een grotere rugzak bij me waar ik ook water in heb, maar voor de kleinere stukjes is deze net te groot. Voor mijn herstel zou de flipbelt dus zeker van pas komen en kan ik vaker lopen zonder al te veel ballast op mijn rug.

 • Reageer Evelien De Vos 21.12.2016

  Leuk! Dit lijkt me heel handig tijdens het joggen, maar ook perfect voor alle citytrips in drukke steden met pickpockets. En zo’n sleutelkoordje is ideaal om snel je sleutel terug te vinden zonder dat je de belt hoeft binnenstebuiten te keren. Ik maak vaak lange wandelingen, maar dan neem ik soms gewoon een handtas mee die dan hangt te bungelen en in de weg zit op moeilijkere stukken waarbij je een reling wil vasthouden. Ik denk dat deze riem supergoed van pas komt. Mocht ik winnen, dan krijgt de belt zijn vuurdoop bij de sale in januari, toch ook een soort van topsport 🙂 Ik volgde je al op bloglovin en zag daar de actie passeren. Ik heb flipbelt nu ook geliket op FB.

 • Reageer Lilian Lauwerijssen 21.12.2016

  Ik zou heel graag deze Flipbelt winnen! Ik ben al een tijdje op zoek naar iets waarmee ik gemakkelijk al mijn spullen mee kan nemen. Die telefoon in mijn handen begint me steeds meer te irriteren en de lange duurlopen voor mijn halve marathon komen er weer aan! De Flipbelt zou dus een ideale oplossing zijn!

 • Reageer Anita H. 21.12.2016

  Ik wil deze FlipBelt winnen omdat deze zeker weten veel handiger werkt dan het zware en in de weg zittende leren heuptasje dat ik nu gebruik als ik ga wandelen of hardlopen.

 • Reageer Patty 21.12.2016

  Hi Stacey,

  Leuke winactie heb je samen met Flipbelt! Heel herkenbaar het veel mee willen sjouwen… soms vraag ik me af of ik de enige ben die echt altijd die hele rattaplan met zich mee sjouwt, maar als ik jouw blog lees, ben ik gelukkig niet de enige.

  Ik sleep mee: sleutels, pinpas, telefoon, ID kaart, zakdoekjes, maar voor lange afstanden ook wat te eten. En soms neem ik m’n iPod mee en die moet dan ook ergens ingestoken worden haha .

  Daarnaast zie ik dat de Flipbelt ook nog eens een lichtgevende variant heeft, om goed zichtbaar te zijn in het donker. Helemaal mooi!

  Zou een cadeautje zijn om het nieuwe jaar te beginnen met deze toffe flipbelt. Op naar mooie kilometers in 2017! En hopelijk worden dit blessure vrije kilometers, want helaas helaas ben ik nu herstellende van een flinke spierscheur. erg balen altijd wanneer je niet je passie kunt uitvoeren :(! Maar we blijven positief! 🙂

  Alvast fijne feestdagen,

  Groetjes Patty

 • Reageer Iris 21.12.2016

  Het lijkt mij heel handig om een flipbelt te hebben! Mijn vader en ik zouden hem beide kunnen gebruiken. Hij zeurt altijd dat ik door de armband waar mijn mobiel in zit mijn arm niet goed beweeg tijdens het hardlopen. Dus zo’n heupband lijkt mij ideaal!

 • Reageer Julia 21.12.2016

  Ik wil ook heeeel graag de Flipbelt winnen! Ik ga volgend jaar de marathon van Berlijn lopen (eerste keer marathon) en het lijkt me ideaal om mijn spullen in kwijt te kunnen. Ik loop nu met zo’n irritante telefoonhouder aan mijn arm. Heb er voortdurend ruzie mee!

 • Reageer Tember 21.12.2016

  Oh ideaal lijkt me dit. Ik heb ooit gelezen op de blog van Anne Merel dat het toch wel slim is om ook legitimatie bij te hebben tijdens een lange run. Dus ik braaf mijn rijbewijs steeds mee als ik wat langer dan 15 km wegging. En met mijn chaoshoofd was het te verwachten dat ik een keer rennend mijn telefoon uit mijn kontzakje zou pakken en mijn rijbewijs kwijt zou raken. Natuurlijk had ik niks door en zat ik een uurtje later lekker op de bank met mijn vriend. En toen belde ineens de politie, ik krijg in eerste instantie de schrik van mijn leven maar een wielrenner bleek mijn rijbewijs te hebben gevonden en had deze in de brievenbus van het politiebureau gedaan en de politie gebeld. Superlief en ik was hem heel dankbaar. Maar toen begon de ellende. Heel heel heeel lang verhaal maar je rijbewijs krijg je dus niet zomaar terug als die daar ligt. 50 telefoontjes en 3 dagen later had ik eindelijk mijn rijbewijs terug en 3 maanden later word ik nog steeds geplaagd door mijn vriend als ik mijn hardloopkleding aantrek. Of ik misschien ook mijn creditcard, paspoort en kentekenbewijs mee wil nemen voor het geval dat 😉
  Je hoort het, ik kan een flipbelt goed gebruiken 😉

 • Reageer Marian 21.12.2016

  JA die wil ik! Ik liep altijd met wel wat in mijn handen. (sleutel, telefoon) Ben er even uit geweest door mijn zwangerschap, maar het nieuwe jaar wil ik weer gaan starten met hardlopen met lege handen 😉

 • Reageer Annemarie Beers 21.12.2016

  Wat een leuke cadeau zou dat zijn zeg!! De oplossing voor mijn id-kaart, pinpas, telefoon en sleutels! Momenteel train ik voor de 12 km tijdens ze Zandvoort circuit run en daarna start mijn halve marathon training. Ik vind het doodeng maar ga er voor de volle 100% voor. Met de Flipbelt hoef ik me iig geen zorgen te maken over al mijn spullen en kan ik me volledig focussen op het hardlopen .

 • Reageer Yvette 21.12.2016

  Ja ja ja, wat een toffe flipbelt!! Loop altijd met een belt van Nike, maar die komt langzaam aan zijn eind… dus deze mooie zwart-witte zou ik graag willen winnen!

 • Reageer Lis 21.12.2016

  Oh dit zou ideaal zijn! Ik spreek vaak met loopmaatjes af bij een mooi natuurgebied voor een duurloop. Dan kan ik mooi mijn sleutels en gelletje in de flipbelt opbergen en zorgeloos meenemen 🙂 hen afgelopen oktober mijn eerste halve marathon gelopen. In maart staat de tweede op het programma, en hopelijk in 2018 een marathon. Alvast fijne feestdagen toegewenst!

 • Reageer Nancy van der kamp 21.12.2016

  Super handig voor tijdens het sporten! Niet meer een rugzak op of sleutels in Mn hand tijdens het rennen

 • Reageer Eske 21.12.2016

  Oh dit is ideaal zeg! Vind een band om mijn arm niet zo lekker zitten en de zakjes in tights zijn vaak net te klein om iets in te kunnen doen, op een sleutel na. Daarom neem ik zo min mogelijk mee, maar zeker bij een evenement is dat knap lastig! Daarnaast zou het wat veiligheid betreft goed zijn om nu eindelijk eens legitimatie mee te nemen, dat doe ik nu door ruimtegebrek eigenlijk nooit..

 • Reageer Karina 22.12.2016

  Oh wat een tof ding!
  Lijkt mij super handig, en laag ik nou net in januari beginnen met hardlopen.
  Samen met de jongeren op mijn werk krijgen wij een tig aantal weken een cursus van lopenenzo om met hen toe te werken aan de 4mil van Groningen ! Is dat niet tof ?!

  Kan ik mooi mijn werksleutels, gsm en niet te vergeten mijn labello in stoppen.

  Duimen draaien! 🙂

 • Reageer Marina 22.12.2016

  Wou zou ik die graag winnen, dan kan ik makkelijker mijn telefoon, sleutels meenenemen maar ook een gelletje, klein waterflesje en winegums omdat ik voor de hm train. Maar het belangrijkste mss wel dat mijn huid rondom de middel dan heel blijft, wat heb ik die kapot gehad door een hardere belt, tot ontstoken toe. Hopen op een beetje geluk, succes met de leuke actie.

 • Reageer Paul putters 22.12.2016

  Meschien eindelijk iets fatsoenlijks om telefoon en sleutel en ID mee te nemen

 • Reageer Stephanie 23.12.2016

  Wat leuk! Én ideaal. In de zomer loop ik vaak met mijn telefoon in mijn hand (iets wat gevaarlijk), maar in de winter is het daarvoor echt te koud en stop ik em in de zak van mijn hardloopjas. Maar ook dat loopt niet echt lekker omdat hij de hele tijd meebeweegt. Dus zo’n flipbelt lijkt me echt een fantastische uitkomst! 🙂

 • Reageer Floor 24.12.2016

  In januari begin met trainen voor mijn 1ste marathon, dus deze flipbelt lijkt mij de ideale partner zodat ik al mijn vertrouwde spulletjes kan meenemen 😉

 • Reageer A. 24.12.2016

  Mijn broek zakt vaak af omdat deze te vol zit met sleutels etc. dus doe ik mee met dit gave idee. Geen Facebook maar like wel

 • Reageer jacqueline 24.12.2016

  Wauw dat is nog eens super handig geen gezeur meer waar ik mijn spullen moet laten!

 • Reageer Anneliese de Waal 25.12.2016

  Super handig voor tijdens het hardlopen, ik hou erg van hardlopen, ik doe graag mee !! 🙂

  Groetjes van,
  Anneliese de Waal

 • Reageer Nadine 25.12.2016

  Elke ochtend hardloop ik een stuk. Voor mij is dit de perfecte manier om wakker te worden. Helaas moet ik dan wel mijn huissleutels meenemen. In mijn sportoutfit heb ik een klein zakje om hier mijn sleutel in te doen. Maar helaas is dit niet groot genoeg voor de hele bos. Dus elke ochtend weer hetzelfde gehannes: Huissleutel van de bos af en in de broekzak, en bij thuiskomst andersom. Dit zou een prachtige oplossing zijn.

 • Reageer Jan 25.12.2016

  Voortaan ideaal onderweg zonder maar iets te verliezen.

 • Reageer Susan de Lange 25.12.2016

  Dit zou zomaar de oplossing kunnen zijn voor hanrdlopen met mijn huissleutel en telefoon. Ik bind nu de huissleutel aan mijn veter en houd mijn telefoon in een hoesje om mijn arm.
  Dit klinkt als een heel simpele maar fijne oplossing.

 • Reageer wilmsen anita 27.12.2016

  ik doe mee voor mijn dochter, die erg sportief is

 • Reageer Rozemarijn 27.12.2016

  Een flipbelt staat nog op mijn verlanglijstje, maar deze wil ik pas kopen als beloning voor een volgende mijlpaal bij het hardlopen. Maar winnen zou natuurlijk nog leuker zijn! Op dit moment loop ik nog geen lange afstanden, en kan ik alleen mijn telefoon en huissluitel nog wel kwijt. Maar ik train voor de halve marathon in Disney Parijs in september 2017, waardoor ik dus langere afstanden en vaker wil gaan lopen. Deze flipbelt zou mij goed helpen tijdens de voorbereidingen.

 • Reageer Lynn Mahieu 27.12.2016

  Nog nooit gezien deze! Ik heb het voornemen om vanaf het nieuwe jaar meerdere keren per week buiten te gaan skaten (met de skates die ik voor kerst gekregen heb). Ik had nog niet stil gestaan bij het ‘sleutel en telefoon-probleem’ maar dit zou dus ideaal zijn! 😀

 • Reageer Claudia de Kok 28.12.2016

  Ik wil volgend jaar een mooie reis samen met een vriendin naar Suriname maken en daar komt deze flipbelt heel goed van pas, alles veilig mee en beschermd op reis. Volg je op Bloglovin en Facebook geliked

 • Reageer Els 28.12.2016

  Super handig! Ik heb nu zo’n buidelzakje van de Action, maar die is het aan het begeven… de FlipBelt lijkt me ideaal voor het hardlopen en het sporten in de gym!

 • Reageer Saskia 29.12.2016

  Ik wil heel graag de flipbelt winnen! Binnenkort ben ik toe aan meer dan 10K lopen, en dan wil ik graag wat meer meenemen dan alleen mijn horloge. Ik ben namelijk op weg naar mijn eerste halve marathon…Ik had geen bloglovin, maar speciaal hiervoor aangemaakt 😉 Nu nog uitzoeken hoe dat werkt. Flipbelt op facebook had ik al geliked 🙂

 • Reageer Lieke van Veen 29.12.2016

  Ik zou deze flipbelt graag winnen voor mijn vader voor als hij gaat schaatsen, wandelen of mountainbiken. Mijn vader is heel erg sportief en kan deze belt goed gebruiken.

  Ik volg je op http://www.bloglovin.com/liekevanveen8 en ik volg Flipbelt op facebook (lieke van veen)

 • Reageer E.B 30.12.2016

  Lijkt me een ideaal om mee te gaan hardlopen.
  Heb nu sleutel in achterzakje, armband (niet echt fijn bij het lopen)
  waar m,n telefoon met muziek in zit.
  Kortom niet echt ideaal.
  Daarom zou ik héééééééél graag de flipbelt winnen 😉

 • Reageer Kayin Pang 30.12.2016

  Ik zou de flipbelt heel graag willen winnen, omdat het me ideaal lijkt om te gebruiken bij mijn eerste halve marathon die ik ga lopen tijdens de CPC loop in Den Haag, maart volgend jaar. Als beginnende loper die volledig gedehydrateerd is geraakt bij de Dam tot Dam loop dit jaar , ben ik namelijk erg nerveus over hoe ik al mijn spulletjes, gelletjes en water handig mee kan krijgen zodat het hopelijk deze keer wel goed zal gaan, en ik denk dat de Flipbelt een hoop zorgen zou kunnen wegnemen.

 • Reageer Gea 02.01.2017

  ik ben dol op sport! mijn goede voornemen is o.a. meer buitensport te gaan beoefenen en niet zo nu en dan, maar zo vaak als ik het graag wil.
  Ik train mezelf en moet dan ook als moeder vele dingen bij haar dragen, dit is een mooie uitvinding flipbelt, waar ik veel gebruik van zal maken.

 • Reageer Lonneke 04.01.2017

  Komt erg goed van pas. Ik train voor de 10 km die ikbegin maart ga lopen! Super om dit tijdens de loop om te hebben!

 • Reageer Aniek 06.01.2017

  Lijkt me ook heel handig tijdens vakanties

 • Reageer Nadia 08.01.2017

  Dank je voor je review. Ik heb Flipband eerste keer in een bouwmarkt (ja, echt) gezien en vond het toen al geweldig. De prijs vond ik niet zo geweldig. Dan ben ik de naam ook nog vergeten toen ik daarna aan het googlen was. Ik moet als moeder mijn mobieltje meenemen als ik mijn rondje loop of in de sportschool. Tot nu toe was deze in een oncomfortabele armhoesje. Een Flipband zou ik heel fijn vinden.

 • Reageer Michelle 08.01.2017

  Waaauw!! Na 1,5 jaar revalideren na mijn auto ongeluk mag ik eindelijk weer het sporten oppakken! Hoe fijn zou dit zijn zodat ik alles mee kan nemen onderweg voor wat nodig is!

  Mijn doel is weer fit en slank worden!

 • Reageer Chantal 08.01.2017

  Gewoonweg…..handiiiiigggggg!!!!

 • Laat een reactie achter

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.