Legally-Me: Ask me Anything + Answers

20.12.2016

Middels een artikel en een oproepje op Instagram vroeg ik jullie of er toevallig nog dingen waren die jullie aan mij zouden willen vragen. De reacties waren overweldigend en ik kreeg een enorme lijst met vragen binnen. De vraag of wij kinderen wilde werd zelf meer dan 4 keer gesteld maar ook vragen over de kerst, mijn vakantie wishlist en waar ik mijn kleding koop kwamen langs. Vandaag geef ik jullie antwoord op de gestelde vragen, veel kijk plezier!

Mocht je na het zien van de video nou nog andere vragen hebben, schroom dan niet deze gewoon in een reactie achter te laten en dan zal ik deze zo spoedig mogelijk beantwoorden.

Vorige post Volgende post

8 reacties

 • Reageer Roos 20.12.2016

  Yessss mijn vraag als eerste haha! Super leuke video!

 • Reageer Arianne 20.12.2016

  Leuke video :-)!

 • Reageer Anna 21.12.2016

  Heel leuk gedaan weer.
  ga je nog met de feestdagen langs jouw ouders.

  Fijne vakantie naar Cuba!

  • Reageer Stacey 21.12.2016

   Bedankt voor je lieve reactie Anna!
   Dit jaar vieren we kerst met mijn schoonfamilie en helaas niet met mijn ouders. Daarna gaan we lekker inpakken voor Cuba.

   Fijne feestdagen!

 • Reageer Nance 21.12.2016

  Leuk!! Hopelijk ga je nog lang door met je blog.

 • Reageer Lis 22.12.2016

  Leuk om je zo nog wat beter te leren ‘kennen’. 🙂
  Zie je je ouders nog vaak sinds jullie samenwonen?
  Fijne feestdagen!

 • Reageer Forever38.com (Vera) 23.12.2016

  Hi Stacey, ik vraag me inderdaad ook af hoe het met je ouders gaat. Gaat het wel goed met ze ? Omdat ze allebei toen gezondheidsproblemen hadden ?

  Verder vraag ik me af : ben jij wel eens chagerijnig/boos ? Je komt namelijk altijd zo vriendelijk over, zelfs al ben je moe, of heb je het druk, toch lijk je altijd “het zonnetje” te zijn. Is dat ook echt zo ? Of alleen op film ?

  • Reageer Stacey 23.12.2016

   Hi Vera! Bedankt voor je reactie. Lief dat je er naar vraagt, maar ik hoop dat je begrijpt dat het niet verstandig is dergelijke privé informatie online te zetten .

   Wat betreft je andere vraag; natuurlijk ben ik wel eens chagerijnig en boos, maar niet vaak. Van studenten kreeg ik zelf de feedback dat ik altijd wel erg vrolijk ben. Als ik het wel ben is het vaak om een reden die ik niet op het internet plaats dus vandaar dat je er dan niets over leest. Ik plaats al zoveel over mn leven online dat er soms ook nog wel iets privé mag blijven.

   Fijne feestdagen!

  Laat een reactie achter

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.