Legally-Me: My Weekly Diary

05.12.2016

1mwd-001Iedere week neem ik jullie mee in mijn leven doormiddel van my weekly diary. Afgelopen week had ik een een heuse fotoshoot, hoorde ik dat mijn contract wordt verlengd, kocht ik na jaren eindelijk een jurk van La Dress, had ik een super gezellige lunch in Rotterdam en ging ik heerlijk uiteten met mijn lieverd. Dit en nog veel meer over afgelopen week lees je in My weekly Diary.

1mwd1
Maandag
Vandaag gaat de wekker lekker vroeg om de hele to-do-list af te werken. Een van de eerste dingen die ik doe is om 09:00 uur een half uur sporten in de cabine van BBB. Na heerlijk warm te hebben gesport ga ik snel terug naar huis om te werken aan de blog. De vlog monteren, artikelen schrijven, bakken, fotograferen en ga zo maar door. Tussendoor moeten de winterbanden nog onder mijn auto worden gezet en rij ik door de wasstraat. Voor ik het weet is het alweer tijd om met M. bij de supermarkt boodschappen te doen en te gaan koken. Na het koken is er nog geen tijd om te relaxen want ik heb ook nog een lesje yoga bij BBB in de planning staan. Het is even wennen om dit wekelijks te doen maar ik merk wel dat ik er een stuk rustiger van word en het me goed doet om dit voorafgaand aan de start van mijn werkweek te doen. Na de yoga loop ik in het kader van relaxen naar huis. Het is nu goed koud in de avond maar na het sporten is dat juist wel even verfrissend.
1mwd2
Dinsdag:
Het is vanmorgen giga koud en ik sta om 07:10 al mijn auto ruiten te krabben, brrrrr. Vandaag begin ik met de inzage van een tentamen, gevolgd door een cursus en daarna geef ik les. Mijn les wordt vandaag bezocht door de onderwijskundige en dat vind ik stiekem wel heel spannend, zou ik het goed doen of niet? Gelukkig is ze enorm enthousiast en ontvang ik een evaluatie formulier met alleen maar complimenten. Na het werk ga ik gelijk door naar BBB. Ik begin met een lesje BBB 30 in de cabine waarna ik een afspraak heb voor de mind coaching. Het doet me altijd heel goed die coaching en zet me weer aan het denken over zaken waar ik wel en geen energie van krijg, waar mijn prioriteiten liggen en wat voor mij echt belangrijk is. Als ik thuis kom ben ik helemaal zen en plof ik na het eten met M. op de bank. Ik doe nog wat dingen voor werk maar dan is het toch echt tijd voor onze guilty pleasure; baby te huur. Het is echt schandalig slecht hoe een paar van die stelletjes omgaan met die kinderen, maar stiekem vinden we het dus wel heel erg leuk om te zien.
1mwd3
Woensdag:
Wederom is het krabben geblazen alvorens ik naar Leiden kan rijden. Eenmaal op mijn werk loop ik van de ene naar de andere les die ik geef. Tussendoor komt mijn leidinggevende en hoor ik dat mijn contract wordt verlengd, joehoe! Ik was eigenlijk aangenomen ter vervanging van iemand die met verlof was, maar nu mag ik dus ook na haar verlof nog blijven. Hoewel ik daar nooit iets over op mijn blog heb gezet was het wel een stukje onzekerheid die nu weg is, gelukkig. Die onzekerheid deed namelijk best veel met me en zorgde voor veel onrust. De rest van de dag loop ik op vleugels en voor ik het weet is het 18:30 en ben ik klaar met mijn lessen. Als mijn eten een beetje is gezakt kleed ik me om en ga ik me lekker even uitleven op de loopband. Ik ben zo blij dat ik oom heel makkelijk die kilometers loop.Na het hardlopen plof ik op de bank. Ik had laatst tegen mezelf gezegd dat ik een La Dress jurk zou mogen kopen als mijn contract zou worden verlengd. Nu dit het geval ik zou ik dus eigenlijk de jurk mogen kopen. Ik besluit even te spieken op de website van de Bijenkorf en wil eigenlijk hem in de winkel gaan kopen tijdens een dagje Amsterdam met M. Eenmaal op de site zie ik echter dat de jurkjes met 20% korting zijn. Zodra M. binnen komt na zijn training laat ik hem nog even zien en zegt hij dat ik het maar gewoon moet doen, twee klikken later had ik hem dan eindelijk besteld.

1mwd4
Donderdag:
Vandaag staat een lange kantoor dag voor de boeg op het werk. Op donderdag geef ik doorgaans geen les en dat betekent dat ik de hele dag achter mijn bureau zit. Gelukkig heb ik nog het nodige om voor te bereiden en moet ik nog de nodige dingen nakijken, waardoor de tijd voorbij vliegt. Op de weg terug naar huis rij ik nog even langs de apotheek en dan is het tijd voor ons avondje uiteten. Als ik de straat in rij zie ik tot mijn grote verbazing de Post NL bus staan, zou ik dan toch mijn pakketje nog in ontvangst kunnen nemen? Ik heb mazzel want inderdaad hoef ik vandaag eens niet de buren er mee te belasten. Binnen kan ik natuurlijk niet wachten om de Bijenkorf doos te openen en het jurkje te passen. Ik twijfel nog even maar besluit hem uiteindelijk niet aan te doen tijdens het etentje die avond. Ik wacht op een speciaal moment heb ik besloten. Die avond ga ik dus uiteten. M. en ik hebben dit al tijdens geleden gereserveerd en met het goede nieuws van gisteren is dat natuurlijk een ideale timing. We eten bij Zuiddam een mooi restaurant bij de molen van Haarlem, echt een aanrader.
1mwd5
Vrijdag:
Mijn dag begint zoals gewoonlijk met een warme bak havermout waarna ik richting Leiden rij. Vandaag wil ik mijn lange to-do-list echt af hebben en dus moet ik nog even flink doorwerken om dat te bereiken. Om 13:00 uur heb ik hem af en gun ik mezelf even de tijd om te lunchen. Bij de AH heb ik yoghurt gekocht met extra veel eiwitten en lactose vrij en ik had me er echt iets lekkers van verwacht maar getsie derrie, na een half bakje gooi ik het weg omdat ik het echt veel te chemisch vind smaken. Dat dit achteraf niet zo slim was zullen jullie later lezen ;)…. Om 13:30 begint mijn laatste les van de week. De les verloopt weer lekker soepel maar het voelt toch gek dat ik over een paar uur sta te poseren voor de camera, echt twee uiterste natuurlijk. Na de les en na het afronden van de administratie voor deze week stap ik in de auto en ga ik richting de fotoshoot. Er is door CVRD een prachtige locatie op de Herengracht geregeld waar ik onder handen word genomen en op de foto wordt gezet. Als we op de locatie klaar zijn gaan we nog door naar de studio van de fotografe en gaan we door. Als we klaar zijn is het inmiddels 22:15 en heb ik naast mijn ontbijt, 1 kaki vrucht en een half bakje yoghurt niets gegeten. Ik sta te tollen op mijn benen van de honger. Eenmaal thuis waag ik me dan maar aan chocolade, heel veel chocolade.
1mwd6
Zaterdag:
Na een nacht heerlijk te hebben geslapen vind ik beneden een leuke verrassing. Blijkbaar heb ik gisteravond mijn schoen gezet en ben ik ook nog eens zo lief geweest dat de Sint er iets in heeft gedaan. Een heerlijke chocoladeletter en een set met 6 dubbelwandige koffie glazen van bodum, dank u wel mijn knappe Sinterklaas. Na M. uh ik bedoel Sinterklaas te hebben bedankt ga ik snel naar het station en neem ik de trein naar Rotterdam. Bij Bertmans heb ik afgesproken met de lieve Yvette en zoals gewoonlijk vliegt de tijd weer voorbij. Het is altijd zo gezellig om af te spreken en daarbij is het ook totaal geen straf om bij Bertmans te eten. Na onze gezellige middag krijg ik een lift naar het station en ga ik weer naar huis. We maken lekker makkelijk zoete aardappel frietjes met een burger en kruipen dan op de bank met wat series (Madam secretary en How to get away with murder). We wilden eigenlijk een leuke film kijken maar konden geen leuke bedenken, iemand nog tips voor ons?
1mwd7
Zondag:
Na het ontbijt samen met M. gaat hij de kou in om te voetballen. Zelf moet ik nog even moed verzamelen om te gaan hardlopen en moet ik nog even goed wakker worden dus waag ik me eerst aan wat Kerstige accessoires in de woonkamer. Voor de vriendinnetjes die de komende weken moeder worden heb ik via Ebay props besteld om newborn foto’s te maken, ik stuur ze even door om te laten zien wat ik binnen heb gehad. Ik ben heel benieuwd of het er een beetje leuk uit gaat zien als ze er eenmaal zijn, spannend! Inmiddels heb ik al mijn moed bij elkaar maar zorgt mijn buik ervoor dat buiten hardlopen geen optie is en duik ik dus toch maar op de loopband. Op de loopband gaat het gelukkig heerlijk en stap ik na iets meer dan 8 kilometer fluitend van de band. Na een douche en ‘normale’ kleding aan te hebben getrokken is ook M. weer thuis van zijn gewonnen wedstrijd. We helpen even een vriend een handje in zijn nieuwe woning, doen boodschappen en kruipen dan op de bank. We vieren geen Sinterklaas maar pakken wel samen uit met tapas hapjes op de bank.

Vorige post Volgende post

0 reacties

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.