Legally-Me: Weekvlog 6

06.12.2016

Weekvlog 6

Het is dinsdag en dat betekent dat er weer een nieuwe weekvlog op jullie staat te wachten. In weekvlog 6 neem ik jullie weer mee in mijn leven. Afgelopen week had ik een heuse fotoshoot, hoorde ik dat mijn contract werd verlengd, ging ik lunchen in Rotterdam en ook nog eens heerlijk uiteten. Dit en meer kun je allemaal zien in weekvlog 6.

 

 

Tags: ,
Categorie: Legally-Me, Vlog
Vorige post Volgende post

6 reacties

 • Reageer Roos 06.12.2016

  Wat een leuke vlog! Dit is de eerste keer dat ik het kijk, super leuk!

  • Reageer Roos 06.12.2016

   Oops duidelijk niet afgekeken voordat ik dit berichtje plaatste. Heel logisch, ik blog de laatste tijd ook minder omdat ik het drukker heb op werk. Goed voor jezelf zorgen is het belangrijkst!

   • Reageer Stacey 07.12.2016

    No worries Roos! Ik vind het super leuk en lief dat je reageert. Lief dat je het zo goed begrijpt en pas ook goed op jezelf!

 • Reageer Ellen 07.12.2016

  Ik vond je vlogs erg leuk! Maar ik begrijp het helemaal, ik vroeg me al af hoe je het volhield! Je vroeg laatst om vragen te stellen, mag dat ook hier? Wat voor een ketting heb je om in de vlog? Een ontzettend mooi klein kettinkje!

  • Reageer Stacey 07.12.2016

   Ah dank je wel voor je lieve reactie Ellen! Natuurlijk mag je hier ook vragen stellen, de video ga ik binnenkort opnemen dus vind je het goed als ik je vraag daar in beantwoord?

 • Reageer Céline 07.12.2016

  Leuke vlog, en gefeliciteerd met je contractverlenging! Jammer dat je voorlopig even stopt maar wel begrijpelijk, filmen en monteren kost natuurlijk veel tijd.

 • Laat een reactie achter

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.