Legally-Brunette: Happy New Year

01.01.2017

Kleding hebben we vandaag niet gemeen. Want terwijl ik voor het eerst in mijn leven oud en nieuw in een luchtig zomers jurkje vier zullen jullie met winterjassen buiten hebben staan kijken naar het vuurwerk. Wat we wel gemeen hebben is dat het bij ons beide nu 2017 is. 

Ik wens jullie allemaal een heel gelukkig nieuw jaar. Ik hoop oprecht dat het voor een ieder van jullie een heel mooi jaar gaat worden waarin jullie persoonlijke dromen en wensen in vervulling mogen gaan.

Liefs,

Stacey

Tags:
Categorie: Legally-Brunette
Vorige post Volgende post

1 reactie

  • Reageer Stephanie 02.01.2017

    Jij ook een heel mooi 2017 toegewenst! Dat er ook dit jaar veel mooie dingen op je pad mogen komen 🙂

  • Laat een reactie achter

    Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.