Legally-Me: Waarom het zo stil is

20.01.2017


Al 3,5 jaar plaats ik bijna dagelijks artikelen op Legally-Brunette. Of ik nu op vakantie was, ziek was, aan het verhuizen was of tijdens persoonlijke drama’s, het bloggen ging altijd door, tot nu.

Voordat we op vakantie gingen naar Cuba werkte ik twee weken heel hard. Naast mijn werk en de regulieren artikelen wilde ik immers dat er ook tijdens de vakantie artikelen online zouden komen. Daar kwam nog eens bij dat Cuba en internet geen goede combinatie zijn dus even relaxen voor de vakantie zat er niet in, laat staan het toegeven aan het duidelijk intredende griepje.

Eenmaal in Cuba vond ik het maar raar om niets te doen, gewoon op een bedje liggen en een beetje lezen. Dat heb ik de afgelopen 5 jaar niet meer gedaan, zelfs niet tijdens of op een vakantie. Altijd was ik aan het werk, aan het stressen of bestond de vakantie uit reizen van hot naar her. Altijd druk zijn was tot op heden een keuze, zolang ik maar bezig was hoefde ik niet toe te geven aan bepaalde gevoelens en hoefde ik niet te denken aan bepaalde gebeurtenissen. Het afgelopen jaar heb ik daar aan gewerkt. Ergens niet aan toegeven door altijd maar druk te zijn is immers niet een oplossing van een probleem. Deze vakantie was ik er voor het eerst aan toe om 10 dagen eens helemaal niets te doen.

Na 3,5 dag niets te hebben gedaan kickte de griep, een virus of wat het dan ook moge zijn, in. Zonder jullie lastig te vallen met zandige details bestond het grootste deel van mijn vakantie uit in bed liggen en te beroerd zijn om een hap te eten. Bij thuiskomst voelde ik me gelukkig al wel iets beter en iedere dag ging en gaat het wat beter. Mijn doel was om gewoon aan het werk te gaan en me niet ziek te hoeven melden. Hoe beroerd ik me soms ook voelde, ik moest en zou gaan werken. Eenmaal thuis mocht ik instorten en dat is ook wat ik de afgelopen weken vrijwel dagelijks heb gedaan.

Mijn prioriteit lag bij mijn werk en in de avonden en weekenden bij beter worden, niet bij mijn blog. Voor het eerst in 3,5 jaar verplaatste ik mijn prioriteiten en lag deze niet langer bij het koste wat het kost een blog online zetten. Dit is dan ook de reden dat het hier en zelfs op Instagram al een week of 2 opmerkelijk rustig is.

Met mij gaat het inmiddels weer hartstikke goed, dus no worries, maar ik neem bewust even de tijd om weer helemaal de oude te worden.

Bijvoorbaat dank voor jullie begrip.

Liefs,
Stacey

Vorige post Volgende post

19 reacties

 • Reageer Linda 20.01.2017

  Doe rustig aan! Denk lekker aan jezelf, wij lopen niet weg!

 • Reageer Denise Weltens 20.01.2017

  Je leven is ook veel te druk voor een blog, joh! Het moet leuk blijven, geen must. Knap eerst maar lekker op, da’s veel belangrijker!!!
  Liefs, Denise

 • Reageer Debbie - Fit, Fun & Run 20.01.2017

  krabbel lekker rustig om hoog meis!! denk aan jezelf xx

 • Reageer kylie 20.01.2017

  Goed dat je deze keuze gemaakt hebt! Aan jezelf denken, dat is nu heel belangrijk.
  En wij wachten gewoon geduldig af tot het volgende artikel !! 🙂

 • Reageer Elise 20.01.2017

  Goede beslissing! Doe rustig aan, Stacey!

 • Reageer Roos 20.01.2017

  Beterschap Stacey!!

 • Reageer Ise 20.01.2017

  Goed dat je aan jezelf denkt, dat is het belangrijkste!

 • Reageer Lonneke 20.01.2017

  Zorg goed voor jezelf, dat is het belangrijkste!

 • Reageer Aurelie 20.01.2017

  Jijzelf komt op de eerste plaats! Heel veel beterschap en je volgers/lezers lopen niet weg. X

 • Reageer El 20.01.2017

  Een mens kan nu eenmaal niet alles tegelijk en je gezondheid en welzijn zijn prioriteit nummer 1. Heel veel beterschap!

 • Reageer vandaalenzo 20.01.2017

  Een belangrijke ontwikkeling voor je! Heel goed. Lekker opknappen en dan komt het bloggen vanzelf wel weer.

 • Reageer Wendy Joyce 20.01.2017

  Hey Stacey,

  Je lichaam geeft nu aan dat je rust moet nemen, jijzelf komt altijd op de 1e plaats. En zoals beschreven in meerdere reacties hierboven: degene die jouw blog volgen lopen niet ineens weg.
  Beterschap!

 • Reageer X 20.01.2017
 • Reageer Anna 20.01.2017

  Hoi Stacey,

  Ik had al zo’n vermoeden.
  Kom vooral tot rust, denk om jezelf.
  Wij blijven je volgen.

 • Reageer Marisa 20.01.2017

  Toppertje! Kei goede keuze van jou. Knap dat je die keuze maakt!

 • Reageer Mari 21.01.2017

  Neem de rust die je nodig hebt, beterschap!

 • Reageer Antje 22.01.2017

  Pas goed op jezelf Stacey! Hoop dat je het bloggen binnenkort weer kan oppakken, lees altijd meer beel plezier en enthousiasme je artikelen!

 • Reageer Lieke van Veen 22.01.2017

  Neem maar lekker de tijd om uit te rusten.

 • Reageer Max 03.02.2017

  Waarschijnlijk heb je er nog eens tien jaar nodig om te beseffen dat je gezondheid belangrijker is dan je werk…

 • Laat een reactie achter

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.