Legally-Me: Winnen 2×2 kaartjes voor de huishoudbeurs

14.02.2017

Winnen 2x2 kaartjes voor de huishoudbeurs
Vorig jaar mocht ik al als influencer te gast zijn op de huishoudbeurs en aldaar een presentatie geven. Waar ik vorig jaar nog een uur de tijd kreeg om te presenteren mag ik dit jaar lang maar liefst 3 uur lang een presentatie geven. Van een workout die je thuis kunt doen, tips om van de bank af te komen, gezonde recepten tot Instagram fotografie, op zaterdag 25 februari kun je 3 uur lang van deze presentaties genieten op de huishoudbeurs. Vandaag kun je 2×2 kaartjes winnen voor de huishoudbeurs en dus zelf hierbij aanwezig zijn. 

De huishoudbeurs

Om eerst maar even een vooroordeel de wereld uit te helpen; de huishoudbeurs is niet alleen voor huisvrouwen en het gaat echt niet alleen over het huishouden. Zo kun je er vrijwel alle bekende beauty merken vinden, staat het vol met kleding stands en ben je ook voor woninginrichting en gezonde voeding aan het juiste adres.

Al jaren ga ik jaarlijks naar de huishoudbeurs en hoewel wij met een bescheiden tasje naar buiten lopen in tegenstelling tot de meeste andere dames, vinden wij het altijd erg leuk om rond te lopen over de beurs.

Mijn presentatie op zaterdag 25 februari

Op zaterdag 25 februari mag ik van 11:00 uur tot 14:00 uur een presentatie geven op de huishoudbeurs. In deze 3 uur zal ik een aantal onderwerpen bespreken zoals Instagram Fotografie, workouts die je gemakkelijk thuis kunt doen, tips om van de bank af te komen en gezonde voeding. Je vindt mijn presentatie op het Influencers plein naast het grote podium.

Hoe kun jij winnen? 

Jij kunt kaarten winnen om aanwezig te zijn op de Huishoudbeurs en natuurlijk ook mijn workshop Instagram Fotografie bij te wonen. Volg onderstaande stappen en wie weet zie ik jou 26 februari wel op de Huishoudbeurs!

– Volg Legally-Brunette op Bloglovin
– Like Legally-Brunette pagina op Facebook
– Like de Huishoudbeurs pagina op Facebook
– Laat een reactie achter onder dit bericht met een geldig e-mail adres en vertel mij in die reactie waarom jij deze kaarten wilt winnen!

Extra kans maken?
– Abonneer je dan ook op mijn Youtube kanaal
– Volg mij op Instagram @stayctje

Je kunt tot en met zaterdag 18 februari mee doen en de winnaars ontvangen op zondag 20 februari een persoonlijk bericht van mij per e-mail.

Tags: , ,
Categorie: Legally-Brunette
Vorige post Volgende post

13 reacties

 • Reageer Maria 14.02.2017

  Ik ben al heel lang niet geweest, moet er maar weer eens van komen dus ik doe graag mee.

 • Reageer Anita te Gussinklo 14.02.2017

  Wat leuk dat je er dit jaar weer bij bent.
  Ik ben ook al jaren niet meer op de HHB geweest en vind het altijd wel leuk en gezellig.
  Graag loot ik mee en volg je via Bloglovin,Facebook, You Tube en nu ook Instagram.

 • Reageer Mariska 14.02.2017

  Ik doe graag mee met deze winactie. Ik wil dit jaar voor het eerst naar de huishoudbeurs. En lijkt mij enorm leuk. Elk jaar hoor ik leuke verhalen, dus ben erg benieuwd!

 • Reageer Wendy Joyce 14.02.2017

  De laatste keer dat ik naar de huishoudbeurs ben geweest is denk ik 15 jaar geleden. Wordt wel een keer tijd en ben ook benieuwd naar jou presentatie. Daarbij zou ik een vriendin willen meenemen die in december bevallen is om er even lekker uit te zijn!

 • Reageer Tamara 14.02.2017

  Ik ben nog nooit op de Huishoudbeurs geweest, maar het lijkt mij echt heel interessant en leuk om een keer naar toe te gaan. Daarnaast lijkt het me erg leuk om je presentatie bij te wonen 🙂 Ik volgde je al op bloglovin’ en heb nu de facebook pagina’s geliked!

 • Reageer El 14.02.2017

  Wat ontzettend leuk dat je weer op de huishoudbeurs mag staan!! Alvast heel veel plezier en succes!!

 • Reageer Anita H. 14.02.2017

  Ik ben er al 2x geweest en ik vond het super. Heel veel interessante aanbiedingen en noviteiten. En leuk om van alles te kunnen proeven. Ik vind het echt een heerlijk dagje uit. Ik ben al in gesprek met enkele vriendinnen hierover.

 • Reageer Femke van Erp 15.02.2017

  Ik ben nog nooit naar de huishoudbeurs geweest, maar wil dit jaar heel graag gaan met een vriendin. Een leuke en ontspannen dag hebben en leuke en goede ideen opdoen over mode, gezondheid en ontspanning. Mijn vader heeft een paar maanden terug een heel zwaar auto ongeluk gehad en ben daardoor de laatste maanden alleen maar in het ziekenhuis geweest naast mijn werk. Mijn vader begint nu eindelijk te herstellen en daarom lijkt het me fijn om met een vriendin een dagje te genieten op de huishoudbeurs. Ik doe daarom graag mee aan deze actie. Groetjes, Femke

 • Reageer Maaike 15.02.2017

  Nou qua Liken en Volgen hoefde ik niet veel te doen, afgezien van YouTube had ik ze allemaal al, en uiteraard heb ik YouTube er nu nog even aan toegevoegd 😀 (Al ging het bij Bloglovin even mis, had ik je eerst ontvolgd maar daarna gauw weer gevolgd natuurlijk).

  Ik zou héél graag kaarten willen winnen omdat ik hier een vriendin van mij blij mee zou willen maken. Zelf ben ik al voorzien, maar die vriendin nog niet. Ze hadden vorig jaar zelf kaarten gewonnen en zouden naar de Huishoudbeurs en Negenmaandenbeurs gaan, helaas werd haar vrouw ziek en moest opgenomen worden in het ziekenhuis waardoor ze hier geen gebruik van hebben kunnen maken. Inmiddels hebben ze een prachtig meisje van 1 jaar oud en ik gun het hun zo dat ze dit jaar alsnog naar de beide beurzen zouden kunnen gaan. Ik weet dat ze er enorm van zouden genieten!

 • Reageer Channa 16.02.2017

  Super leuk! ik wil heel graag naar de huishoudbeurs en negenmaandenbeurs omdat ik mijn zwangere vriendinnetje wil verrassen met een dagje naar de beurs. We kunnen zeker wel een workshop gezond eten en bewegen gebruiken 😉 Mijn zwangerschapskilootjes mogen er wel eens af en gezond eten in de zwangerschap is gezond eten natuurlijk heel belangrijk!
  Ik hoop dat we je kunnen ontmoeten op de huishoudbeurs, dat is natuurlijk al een hele goeie redden om van de bank af te komen! 😉

 • Reageer Tamara TS 17.02.2017

  Ik zou het geweldig vinden om de kaartjes te winnen, zodat ik mijn peettante kan verrassen met een dagje uit. Ze is de laatste tijd niet zo vrolijk, omdat mijn nichtje nog wat langer op Aruba blijft wonen en ze haar hondje niet meer heeft. En dat terwijl ik haar eigenlijk alleen maar vrolijk ken, dus het zou geweldig zijn als ik haar kan opvrolijken.
  Ik was al overal volger. (BL & YT Tamara TS, Instagram @paramara1982, FB Tamara Mara Großmaul)

 • Reageer Beb vos 18.02.2017

  Lijkt mij leuk om nog kaartjes te winen voor de beurs en u in het echt te ontmoeten.

 • Reageer Maaike 18.02.2017

  Uh, zondag de 20e dat wordt wel vrij lastig 😛 Ik denk dat je zondag de 19e bedoelt. Maar maandag de 20e zou ook nog kunnen natuurlijk!

  “Je kunt tot en met zaterdag 18 februari mee doen en de winnaars ontvangen op zondag 20 februari een persoonlijk bericht van mij per e-mail.”

 • Laat een reactie achter

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.