Legally-Fashion: Closet Sale

07.03.2017

Closet Sale

Eens in de zoveel tijd ruim ik mijn kast op, niet alleen omdat ik bepaalde items niet meer draag maar ook omdat ik er rust van krijg in mijn hoofd. Nu heb ik dit sinds de zomer al een aantal maal gedaan waarna een groot deel naar het goede doel is gegaan. Er zijn echter ook wat items die bij een ander nog een heel mooi leven kunnen hebben. Vandaag deel ik dan ook alle items uit mijn kast die ik verkoop.
Onderstaand overzicht geeft een beeld van alle advertenties die ik momenteel op Marktplaats heb staan. Door op de afbeelding te drukken kom je bij de betreffende advertentie uit en kun je ook op die wijze contact opnemen.

Uiteraard probeer ik onderstaand overzicht zo actueel mogelijk te houden en zo spoedig mogelijk te reageren op berichtjes. Onder werktijd ben ik hier echter niet toe in de gelegenheid dus weet dat het soms ook een paar uur zou kunnen duren voordat je een reactie ontvangt.

Tags: , , ,
Categorie: Closet Sale, Legally-Fashion
Vorige post Volgende post

3 reacties

 • Reageer El 07.03.2017

  Mooie items, helaas niet mijn maat
  Succes met de verkoop!!

 • Reageer Lieke 07.03.2017

  Wat vraag je voor dat bruine rokje?

  • Reageer Stacey 07.03.2017

   Hi lieke, als je op de foto drukt kom je bij de advertentie van het rokje uit met alle info.

  Laat een reactie achter

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.