Legally-Fit: WINACTIE – Puma/Wings for life world run

12.04.2017

Puma Wings for life
Op zondag 7 mei vindt in Breda een heel bijzonder hardloop event plaats, Wings For Life World Run. Tijdens dit hardloop event loop je niet naar de finish toe, maar zit de finish achter jou aan en is het doel, de finish zo lang mogelijk voor te blijven. In samenwerking met PUMA mag ik 2 startbewijzen inclusief complete running outfit weggeven. Wil jij mee doen? Lees dan snel verder! 

Nadat ik onlangs een te gek event in Londen mocht bijwonen van PUMA, mag ik nu ook jullie in het zonnetje zetten middels ene hele toffe winactie omtrent het Wings For Life World Run evenement dat op 7 mei plaats zal vinden. Vandaag leg ik je niet alleen uit hoe je natuurlijk kans kunt maken op de te gekke prijs, maar ook wat Wings for life inhoudt en de gratis trainingen die je hiervoor kunt bijwonen.

Wat is wings for life?

Op zondag 7 mei vindt in Breda het hardloop event Wings For Life World Run plaats. Over de hele wereld start iedereen om 11 UTC (13:00 lokale tijd hier) aan dit event. Dertig minuten na de start begint er een catcher te rijden. Als je wordt ingehaald door de catcher car eindigt voor jou de race. De tag in de startnummer registreert vervolgens de afgelegde kilometers en de tijd waarbinnen je deze hebt gelopen. Uiteraard zorgt de organisatie er voor dat je weer terug komt bij de start. In dit artikel van de organisatie vind je alle informatie nog eens op een rijtje of kijk het filmpje op YouTube.

Het event is niet alleen ter vermaak voor ons als lopers, er is namelijk ook een goed doel aan gekoppeld. Middels de opbrengsten van de wedstrijd wordt onderzoek mogelijk gemaakt waardoor in de toekomst een dwarslaesie hopelijk genezen zal kunnen worden. We rennen dus voor mensen die dat nu niet kunnen.

Trainen voor Wings for Life

Je hebt bij dit event dus geen idee hoeveel kilometer je uiteindelijk aan zult tikken. Feit is wel, hoe harder je loopt en hoe beter je getraind bent des te langer het zal duren voor je zal worden ingehaald. Om je optimaal voor te kunnen bereiden op is training dus essentieel. Puma organiseert in samenwerking met Perry Sport  op een aantal locaties trainingen voor de Wings For Life World Run waar je gratis aan mee kunt doen. Op onderstaande data kun je in de Perry store meelopen en krijg je ook nog eens gratis een PUMA shirt! Hier vind je meer informatie over de trainingen en hoe je mee kunt doen.

 • 18 april – Rotterdam
 • 19 april – Den Haag
 • 25 april – Breda
 • 2 mei – Amsterdam

Zelf ben ik op dinsdag avond 2 mei aanwezig bij de training in Amsterdam, dus als je het leuk vindt om een keertje samen te rennen dan zie ik je heel graag daar!

De winactie:

Stuiter, stuiter want ik mag een onwijs tof pakket verloten onder de reacties en dat zelfs 2 keer! Je maakt namelijk kans op 1 van de 2 startbewijzen voor de Wings For Life World Run inclusief een complete PUMA running outfit. De outfit, zoals te zien hierboven, krijg je in jouw maten, zodat je helemaal in stijl mee kunt doen aan de run.

Voorwaarden:

 • Reactie: Laat doormiddel van een reactie op onderstaand bericht weten dat je kans wilt maken en waarom je dat graag zou willen. Zorg dat je reageert met een werkend e-mailadres.
 • Facebook: Like de Facebook Page van Legally-Brunette
 • Bloglovin: Volg Legally-Brunette op Bloglovin

Let op: Als je reageert moet je er zeker van zijn dat je zondag 7 mei mee kunt lopen met Wings For Life World Run in Breda!

Je hebt tot en met 18 april 2017 om te reageren op deze winactie. De winnaars ontvangen op woensdag 19 april een persoonlijk bericht.

Tags: , , ,
Categorie: Hardlopen, Legally-Fit, Win Actie
Vorige post Volgende post

19 reacties

 • Reageer Bo 12.04.2017

  Oooh wat gaaf! Ik zou ontzettend graag mee willen lopen en de puma outfit willen winnen. Vind het ook echt een hele goede actie, bij ons in het ziekenhuis hebben we hier ook een geldinzameling voor gedaan dus dit zou nog een extra leuke bijdrage zijn!

 • Reageer Nynke 12.04.2017

  Rennen voor een goed doel geeft altijd iets extra’s en daarnaast is zo’n outfit ook helemaal geweldig.

 • Reageer Sanne 12.04.2017

  Lijkt me een hele mooie wedstrijd om aan mee te doen: rennen voor mensen die niet meer kunnen rennen. Een prachtig goed doel, het lijkt me verschrikkelijk om nooit meer te kunnen rennen, dus als ik er met deze loop aan bij kan dragen dat mensen met een dwarslaesie dat uiteindelijk wel weer kunnen, doe ik dat graag!

 • Reageer Simone 12.04.2017

  Hi, superleuk! Lijkt mij heel leuk om deel te nemen aan dit event en gezellig met iedereen hard te lopen voor een goed doel!

 • Reageer Bente 12.04.2017

  Oh wat een toffe winactie! Hier doe ik graag aan mee!

  Waarom? Omdat hardlopen een van de fijnste dingen om te doen is! En wat is er nou mooier dan om te lopen voor het goede doel in een prachtig nieuwe outfit en met gelijkgestemde mensen?

 • Reageer Manon 12.04.2017

  Wat een coole winactie! Ik ben net weer aan het terugkomen van een blessure, maar dit lijkt me een perfect moment om te testen hoe snel in inmiddels weer ben. Zat zelf afgelopen week toevallig op de site te kijken hoe ver ik ongeveer zou komen tot de catcher car.
  Leuk ook dat PUMA trainingen geeft, ik denk dat ik 2 mei naar Amsterdam kom. Ik ga duimen!

 • Reageer Merel 12.04.2017

  Wauw wat een toffe winactie!
  Ik zou zeker graag mee willen doen! Opndit moment ben ik al een aantal weken bezig met hardlopen om meer kilometers achter elkaar te kunnen rennen en dit lijkt me een mooie motivatie en leuke ervaring om mee tr maken! Daarnaast is het natuurlijk supertof om zo’n mooie outfit erbij te winnen ❤️ En laten we niet vergeten waarvoor we rennen dat is al helemaal super dat we door te rennen mensen kunnen helpen! Ik hoop dat ik zondag 7 mei mee kan/mag rennen

  Liefs,

  Merel

 • Reageer Simone Tanner 12.04.2017

  Superleuke actie! Laat dat nou net mijn vrije weekend zijn dus ik wil graag meedoen, weet niet of het mag want ik heb geen Facebook en kan dus daar de pagina niet liken.
  Maar ik waag toch een kansje en vooral omdat ik het altijd super leuk vind om in een andere omgeving hard te lopen. Fingers crossed dus!

 • Reageer Sjoukje 12.04.2017

  Wat een toffe actie! Lijkt me heel gaaf om een keer achterna gezeten te worden. Ik houd wel van een beetje snelheid! Zo snel als een Puma zal ik niet zijn, maar de auto wil ik zo lang mogelijk voor blijven. Run Fast! Love it!

 • Reageer Britt Jager 12.04.2017

  Rennen voor het goede doel in een heel tof outfitje….
  Als dit geen motivatie is voor een nieuw PR weet ik het niet meer : D
  Ik doe mee met de win actie !
  Sowieso tot 2 mei in Amsterdam.

  Liefs Britt

 • Reageer Anita H. 13.04.2017

  Jaaaa, ik maak graag kans.

 • Reageer Rozemarijn 13.04.2017

  Meant to be, zo’n winactie. Ik zat al te twijfelen om mee te doen aan Wings for Life, maar ik vond mezelf daar nog niet snel genoeg voor. Aan de andere kant heb ik wel vorige week de kwart marathon in Rotterdam uitgelopen, dus een uur denk ik het wel te kunnen volhouden. Hardlopen is voor mij de ultieme manier om mijn grenzen te verleggen: door iedere week een stukje verder te komen of sneller te zijn, en af en toe een shiny medaille in mijn kast te kunnen hangen. Ik ga alvast een intervaltraining doen om die catcher car straks langer voor te kunnen blijven. Let’s do this!

 • Reageer Janneke 13.04.2017

  Leuke actie, ik doe graag mee! Tof om voor anderen die het niet kunnen te mogen rennen, en leuk om niet naar een finish toe te lopen maar voor iemand uit. Dat stimuleert vast om harder te rennen, al helemaal in een gloednieuwe en mooie outfit :-)!

 • Reageer Karen 14.04.2017

  Tijd voor verandering op zoveel fronten! Daar past een verandering in kledingset ook bij! Al jaren actief in de marathons op de fiets, echter zal dit komend seizoen onverwachts anders worden vanwege een prachtige verhuizing die op mij te wachten staat. Door het nodige kluswerk zal het marathonrijden op een lager pitje komen te staan, echter zou ik me onwijs graag opladen met het hardlopen en zo anders te trainen voor een gaaf en mooi doel!

 • Reageer Wendy 16.04.2017

  Wat een super toffe hardloopwedstrijd! Dit is zoveel unieker dan elk andere wedstrijd! Het lijkt me super leuk om mee te rennen en achtervolgd te worden door een auto! Daarbij lijkt het me super gezellig om hier samen voor te gaan trainen op 2 mei! En mocht de auto er 7 mei aankomen, dan rennen we gewoon samen nog sneller ervan door! See you then!

 • Reageer Michelle 16.04.2017

  Dit lijkt mij echt een gestoorde race! Ik heb nog nooit van zoiets gehoord. Echt een leuke en unieke ervaring dus ik doe graag mee! Lijkt me grappig om tegen de catcher car te racen. Meestal probeer ik tijdens races altijd iemand te volgen, maar dit is letterlijk een stok achter je kont.

 • Reageer Karin 17.04.2017

  Ja! Dit is zo’n leuke wedstrijd! Vorig jaar voor het eerst meegedaan maar door de hitte werd ik al bij 15 km ingehaald door Max Verstappen. Dit jaar dus tijd voor een herkansing! En met deze mooie outfit kom ik zeker een paar kilometer verder!

 • Reageer Niki 18.04.2017

  Wat een super toffe winactie! Het is echt een unieke ervaring om te mogen en kunnen hardlopen voor al die mensen die dit niet meer kunnen, tegelijkertijd met nog zoveel andere lopers over de hele wereld. Kippenvel! Het mooie aan deze race is niet dat alleen hardlopers meedoen, maar ook mensen in een rolstoel. Wat een bikkels! Het lijkt mij een eer om ook dit jaar weer een mooie ronde tijdens deze unieke race te mogen lopen, juist voor al die bikkels en toppers die dit niet meer kunnen. Ik ben benieuwd – met dit in mijn achterhoofd – hoe ver ik kom voordat de catching car mij inhaalt.

 • Reageer Yamina 18.04.2017

  Op de valreep doe ik nog graag mee! Afgelopen weekend hebben we geld opgehaald voor een Roparun team. Meedoen aan Wings For Life valt dan mooi in het straatje qua goede doelen. Vooral genieten van de vrijheid die je hebt om te kunnen lopen.

 • Laat een reactie achter

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.