Legally-Me: Mijn favorieten van Maart

02.04.2017

De maand maart zit er al weer op en dus is het tijd voor een overzichtje van de maand maart. Wat waren de hoogte punten van de maand, mijn favoriete aankopen en sportieve uitdagingen. Al mijn favoriete van de maand maart heb ik op een rijtje gezet om met jullie te delen.

Mijn nieuwe aankopen

De afgelopen maand heb ik, voor de verandering, eens een keer niet zoveel kleding gekocht. Dat is misschien ook maar goed ook, want mijn kast stond (en staat) op exploderen. De afgelopen maand kocht ik dan ook maar 2 jurkjes. Het zijn gelukkig ook echte succesnummers waar ik ontzettend blij mee ben.

Mango Jurkje
Begin maart kocht in bij de Mango en Leiden dit jurkje dat links op de foto te zien is. Onlangs zag ik iemand met dit jurkje en ik was opslag verliefd. Nu ben ik normaliter dan te schijterig om te vragen waar het jurkje van is, maar dit keer durfde ik het te vragen. Het is een super fijn jurkje, met een pump netjes en met sneakers of een enkellaarsje ook casual super leuk.

La dress
Tijdens de sample sale van La Dress kocht ik een super leuk blauw jurkje dat rechts op de foto te zien is. Zowel in de winter met een panty als in de zomer met blote benen kan hij volgens mij super goed. Het was geen goedkope aankoop maar het hoort wel bij mijn voornemen om te investeren in duurzamere items in plaats al heel veel hele goedkope items die ik maar een jaar draag.

Leuke gebeurtenissen


Etentje met vriendinnen bij Fleurie

Afgelopen maand heb ik bij restaurant Fleurie met vriendinnen gegeten. Met een leuk groepje gingen we uiteten terwijl ‘onze’ mannen elders met elkaar aan het eten waren. Het restaurant is een aanrader, dus mocht je een keer in de buurt zijn, is het zeker de moeite waard om langs te gaan.

High Tea
In de voorjaarsvakantie heb ik samen met mijn schoonmoeder een high tea gedaan bij de yoghurt barn in Haarlem. Het is altijd al een van mijn favoriete plekken om te lunchen, maar de high tea is zo mogelijk nog veel lekkerder. Bommetje vol en na uren lang kletsen liepen we 5 uur later pas de yoghurt barn uit.

IJs
Nu het weer wat warmer wordt en in de avonden langer licht is vinden we het heerlijk om na het eten een rondje te lopen in de richting van de ijssalon. Lekker een half uurtje wandelen, een ijsje eten en weer terug. Nu onze favoriete tent een nieuwe vestiging erbij heeft kunnen we ook nog kiezen welke kant we oplopen en afwisselen, ideaal.


Londen

Onlangs schreef ik er in dit artikel al over, maar het was zo gaaf dat ik het niet kon laten om er ook hier nog even kort naar te verwijzen. Met Puma mocht ik namelijk 24 uur naar Londen voor een event met nog 6 andere super leuke bloggers. Waar ik op andere events maar moeilijk mijn draai kan vinden, vooral omdat iedereen heel erg bezig is met zichzelf verkopen, zichzelf beter voordoen of te slijmen bij de betreffende PR dame, was dat nu totaal niet het geval. Iedereen was lekker zichzelf en naast het feit dat het een tof event was, was het ook vooral ontzettend gezellig!


Asics event

Tijdens het Asics event zag ik voor het eerst sinds een lange tijd weer Mari en Gaby waar ik het altijd erg goed mee kan vinden. Tijdens het event kregen we in een gloednieuwe outfit de kans om de nieuwste Asics te testen, de Asics FuzeX Rush. De training vond voor een deel plaats in en op de Domtoren en we kregen zelfs de kans op de klok van de toren te slaan. Een unieke ervaring!

Hotels boeken
Van de zomer gaan we, M. en ik, maar Vietnam op vakantie. We maken een rondreis van Hanoi naar Cat Ba, Hué, Hoi An, Phu Quoc en Hong Kong. Voor al deze plaatsen dienen we uiteraard een hotel te boeken en begin maart hakte we de knoop door en besloten we een super mooi hotel(kamer) te boeken op Phu Quoc. Ik kan nu al niet wachten tot we daar zijn!


Alpro Event

Op 1 maart vond in Amsterdam het event van Alpro plaats. Tijdens het event konden we kennis maken met de nieuwe plantaardige kwark variant van Alpro nadat we een bungee fly workshop hadden gevolgd. Tijdens een heerlijke lunch konden we van de nieuwe kwark genieten welke op diverse manieren in gerechten was verwerkt.

Sporten


Golfen

Voor het eerst sinds een lange tijd stond ik weer eens op de golfbaan. Vorig jaar had ik niet de rust en ruimte in mijn hoofd om te golfen, maar dit jaar wil ik echt weer vaker naar de golfbaan. Het lijkt misschien iets heel saais maar ik vind het echt ontzettend leuk om te doen!


Zandvoort Circuit Run
Het laatste weekend van maart staat altijd in het teken van de Zandvoort Circuit Run. Deze wedstrijd is altijd een feestje en ik vind het een van de leukste wedstrijden van het jaar om te lopen. De afstand, 12 kilometer, is goed te doen, de temperatuur is meestal prima, het is gezellig langs het parcours en het is goed georganiseerd.

Tags: ,
Categorie: Legally-Brunette
Vorige post Volgende post

3 reacties

 • Reageer Lieke van Veen 03.04.2017

  Die jurkjes zijn echt super leuk. Volgens mij moet ik ook echt een keer naar de yoghurt barn. Het ziet er super lekker uit.

 • Reageer Demi 23.04.2017

  Mooie jurkjes! Welke maat draag je van het LaDress jurkje?

  • Reageer Stacey 24.04.2017

   Dank je wel deni, Zelf draag ik een xxs van La dress.

  Laat een reactie achter

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.