Legally-Fashion: Legally Brunette Outfit

12.05.2017

Het is een van mijn uitdagingen van 2017, meer kleur dragen. Voor sommige mensen is het heel gemakkelijk om te doen, maar zelf val ik snel terug op zwart, grijs en wit. Met elke keer een paar nieuwe items lukt het me steeds beter om meer kleur te dragen. Vandaag deel ik mijn favoriete kleurige outfit van dit moment.

Daar zit je dan als 27-jarige aan tafel met partners van de grote kantoren

Voor mijn werk sta ik niet voor de klas maar ben ik de laatste tijd ook met grote regelmaat te vinden bij advocatenkantoren. Daar zit je dan als 27-jarige aan tafel met partners van de grote kantoren. Stiekem vind ik dat soort bezoeken telkens weer erg spannend. Met mijn jonge voorkomen moet je, je immers altijd bewijzen. Om in ieder geval zelfverzekerd voor de dag te komen zorg ik er daarom altijd voor dat ik er netjes uitzie, dat ik me prettig voel in mijn kleding en draag ik altijd pumps.

Als ik me zelfverzekerd voel in mijn outfit dan voel ik me ook zekerder in alles wat ik doe. Uiteindelijk gaat het er natuurlijk om dat je tijdens een dergelijk gesprek met je kennis indruk maakt. Die kennis zit wel goed, maar ik ben er zeker van dat je alvast 1 stapje voor hebt als je de juiste kleding draagt.

Hoewel ik met name zwarte, grijze, donkerblauwe en witte kleding heel mooie en chique vind ben ik er inmiddels ook wel achter dat die vlieger niet altijd op gaat. Een jurkje in Royal Blue vind ik, zeker in combinatie met goede pumps ook erg chique en zakelijk staan. Net als het jurkje zijn de pumps tijdloos en het fijne van deze kleur pumps is ook nog eens dat je ze overal mee kunt combineren. Deze pump van Manfield hebben een ideale hoogte als je het mij vraagt. Ze zijn hoog genoeg om elegant te zijn, maar laag en comfortabel genoeg om er een dag op rond te lopen.


De sieraden heb ik bij deze outfit heel simpel gehouden. Zoals gewoonlijk draag ik mijn Apple Watch, mijn oorbellen die ik onlangs scoorde bij de Kruidvat en de prachtige ketting van Tiffany & Co die ik van M. heb gekregen voor mijn 27ste verjaardag. Dit, in combinatie met wat mascara en lipgloss is voor mij de ideale combinatie. Groots, protserig of veel make-up past nu eenmaal niet bij mij.


Om de outfit helemaal af te maken draag ik een prachtige lichtroze jas van het merk CVRD. De jas maakt, wat mij betreft, de ouftit helemaal af. Alleen nog een mooie bijpassende laptoptas en ik ben ready to go voor mijn volgende afspraak.

Op de foto’s draag ik een jurkje van LaDress een jas van CVRD en pumps van Manfield

Tags: , ,
Categorie: Fashion, Legally-Fashion
Vorige post Volgende post

6 reacties

 • Reageer Sandra 12.05.2017

  Hele mooie outfit!
  Zelf vind ik het altijd lastig om jurkjes te dragen met dit Nederlandse weer.. dan is het zomaar weer te koud voor blote benen óf ineens weer erg warm. Hoe ga jij daar mee om?

 • Reageer Marisa 12.05.2017

  Jaaaaaaaaa KLEUR! Kei trots op je 😉 Love this! Jurkje, schoenen, jas, alles!

 • Reageer Jacqueline 12.05.2017

  Heb je een nieuwe baan dan?
  Mooie jurk trouwens, prachtige kleur die je goed staat!

 • Reageer Mieke 19.05.2017

  Leuke outfit! Die kleur staat je heel mooi, ook met de pumps er zo bij, mooi die nude tint zo. Ik vind de jurk persoonlijk wat aan de korte kant voor een zakelijke afspraak, maar misschien kleed ik me ook wel veel te conservatief 😉 Ik heb dezelfde leeftijd als jij en heb in kortere jurkjes altijd het gevoel dat ik nog jonger overkom, vandaar dat ik altijd voor jurken op de knie kies.

  Ik krijg trouwens sterk het idee dat het om een gesponsorde post gaat, kan dat kloppen? Of alle linkjes zijn toevallig naar Manfield, dat kan natuurlijk ook, in dat geval heb ik niets gezegd.

  • Reageer Stacey 19.05.2017

   Hi Mieke,
   Lang/kort het is natuurlijk maar net waar je, je prettig in voelt. Ik heb niet de behoefte om er ouder uit te zien maar wil graag iets meer overwicht uitstralen door mijn kleding keuze zonder mijn leeftijd te verloochenen. Ach ja, ieder zn ding natuurlijk

   Het gaat inderdaad om een gesponsorde post, dat kun je zien aan de tag die bij het artikel staat. Alle gesponsorde artikelen zijn aan die tag te herkennen.

   • Reageer Mieke 22.05.2017

    Hi Stacey,

    Dankjewel voor je reactie. Ik geloof dat ik het toch wat duidelijker (en prettiger) zou vinden als het minder ‘verstopt’ zou worden vermeld. Je ziet het nu pas na het lezen van het artikel, als je héél goed kijkt, ergens onderaan staan. Een samenwerking is super tof en is jou helemaal gegund, ikzelf zou alleen eerder willen worden geïnformeerd over het feit dat het reclame betreft.

  Laat een reactie achter

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.