Legally-Fashion: Te gast op een bruiloft

06.06.2017

Te gast op een bruiloft

Van de zomer heb ik een aantal bruiloften waaronder die van een van mijn beste vriendinnetjes, Marisa. Een bruiloft is een goede rede om uit te pakken en eens flink op zoek te gaan naar een mooie outfit voor de speciale dag van een vriend of vriendin. Vandaag laat ik 3 complete outfits uit de webshop van Esprit zien die je kunt dragen naar een bruiloft.

In september zal Marisa het ja-woord geven aan wat nu nog haar verloofde is. Na een romantisch aanzoek op vakantie gaat het over krap 3 maanden dan echt gebeuren. Natuurlijk vind ik het een eer dat ik op deze, voor hun zo speciale dag, aanwezig mag zijn. Sinds de aankondiging van hun huwelijk ben ik dan ook al opzoek naar de perfecte outfit om te dragen tijdens de ceremonie en het feest. Met het thema blush and blue dat ze handteren ben ik eens op zoek gegaan naar mogelijke kanshebbers.

Te gast op een bruiloft

Rok met rozendessin  | Nude top van satijn   | Nude schoenen met enkelriem  | Leren schouder tasje | Armband met hardje | Haarband parels | Oversized zonnebril

Bovenstaande outfit is denk ik ook gelijk mijn favoriet. De combinatie van de romantische rok met een redelijk klassieke top past helemaal bij mij. Daarbij vind ik het fijn dat ik zowel de rok als de top ook nog op andere manieren kan combineren, zo voorkom je dat je eenmalig een uitgave doet en de outfit vervolgens nooit meer kunt dragen.

Te gast op een bruiloft

Rok met petticoat  | Top gebloemde kant  | Blauwe schoenen met riepjes | leerlook clutch | Armband met blauwe steentjes  | Horloge met lerenband |  Oorbellen met glasparels

Hoewel ik altijd erg van het roze ben vind ik deze outfit zelf best wel heel stoer. Het lichte blauw, de zwierige rok en de kanten top zorgt voor een romantische sfeer. Door juist voor felblauwe schoenen te kiezen wordt het een stuk stoerder. Je kunt het uiteraard ook romantisch houden door ook voor een zachte kleur schoenen en tas te kiezen.

Te gast op een bruiloft

Jacquard patroon jurk | Dusty nude jasje | Sandalen met enkelriempje | Wit schoudertasje | Ketting met hartjeshangertje  | Haarband parels | Zonnebril met bloemdetail  | Horloge met milanees bandje

Het jasje en de jurk in bovenstaande afbeelding zijn van dezelfde stof gemaakt waardoor het er onwijs mooi en chique uitziet om beide te combineren. Omdat beide items apart vrij basic zijn kun je ze ook gemakkelijk na de ceremonie op een andere gelegenheid dragen, juist door deze te combineren met elkaar krijg je de feestelijke.

Heb jij komende zomer bruiloften waar je voor bent uitgenodigd? 

 

Tags: , , , ,
Categorie: Fashion, Legally-Fashion, Shoppen, Wishlist
Vorige post Volgende post

1 reactie

  • Reageer Anna Laura 06.06.2017

    Ja ik heb ook een aantal bruiloften dit jaar. Waaronder de bruiloft van mijn broer. Ik heb een heel chique jurk gekocht die niet heel makkelijk daarna is te dragen. Mijn accessoires daarentegen heb ik wel zo gekozen dat ik die vaker kan gebruiken dus dat is dan wel weer fijn! Mooie combi’s heb je gemaakt!

  • Laat een reactie achter

    Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.