Legally-Me: Birthday Wishlist

08.07.2017

Birthday Wishlist
Over 2,5 week mag ik alweer 28 kaarsjes uitblazen. Hoewel ik mijn verjaardag nooit echt vier kreeg ik onlangs wel verschillende malen de vraag wat ik wilde hebben voor mijn 28ste verjaardag. Na lang nadenken rolde er toch een klein lijstje uit met items waar je me erg blij mee kunt maken. Hierbij dan ook mijn birthday wishlist. 

Hoe ouder ik word hoe minder belangrijk mijn verjaardag wordt. Een paar jaar geleden heb ik er vrede mee gekregen dat een ieder, inclusief ik zelf, op vakantie is met mijn verjaardag. Dat heb je als je op 23 juli jarig bent en vrijwel iedereen om je heen in het onderwijs werkt. Was ik daar tot een jaartje of 3/4 nog heel verdrietig over, nu kan het me niet meer zoveel schelen. Om die reden schrok ik ook een beetje van de vraag wat ik nu eigenlijk wilde hebben voor mijn verjaardag. Daar had ik immers nog helemaal niet bij stil gestaan.

Na lang denken kwam ik toch met een bescheiden lijstje vol items waar je me heel gelukkig mee zou maken. Het was lang zoeken want als ik heel eerlijk ben, heb ik al alles wat mijn harte beheert en zijn er maar weinig dingen die ik echt graag zou willen hebben. De tijd van vaasjes, fotolijstjes etc heb ik inmiddels ook wel achter mij gelaten en zo doende was het even zoeken.

 • Een 35 mm 1.7 lens

  De laatste tijd ben ik weer flink aan het fotograferen geslagen. Nu heb ik al een hele fijne 50 mm 1.8 lens voor mijn Canon camera. Toch zou de 35 mm lens een mooie aanvulling zijn, met name voor portretfoto’s en food foto’s zou het heerlijk zijn om wat meer te kunnen variëren.

 • Het 5 or less-kookboek van Chickslovefood  en het meal planning-kookboek van Chickslovefood

  De kookboeken van Chikslovefood zijn mijn favoriet. Zelf heb ik reeds het boek Skinny six en daar staan veel makkelijke, verantwoorde gerechten in die in een handomdraai zijn gemaakt. Deze twee boeken zouden hier een mooie aanvulling op zijn.

 • Food Talk kookboek van Kim Feenstra en Bénine Bijleveld 

  Ik merk dat wij de laatste tijd veelal terug vallen op gerechten die makkelijk zijn en al een tijdje minder snel experimenteren met nieuwe recepten. Natuurlijk staat het internet hiermee vol, maar een boek vind ik zelf toch net altijd weer even fijner. Dit boek bevat allemaal glutenvrije recepten en is voor mij dus ideaal om in de keuken te hebben.

 • Polaroid camera wit

  Al heel lang heb ik de wens om een polaroid camera te hebben. De enige reden dat ik dit nooit heb gedaan is omdat ik het zonde vind dat je de foto’s die je met de camera maakt niet ook digitaal hebt. Het leukste van foto’s vind ik om deze te delen en bij een polaroid is er altijd maar 1 iemand die uiteindelijk die foto heeft. Nu ontdekte ik dus deze camera. Naast dat hij ook nog eens vrij redelijk geprijsd is, werkt hij ook middels een SD kaartje. Hierdoor worden je foto’s tevens digitaal opgeslagen.

 • Zuiver vloerlamp Wit

  Al een tijdje wil ik heel graag een nieuwe lamp in de woonkamer. Toen wij laatst bij Loods5 rond liepen zag ik dit exemplaar en was ik direct verliefd. Deze lamp past helemaal bij ons huis en onze inrichting.

 •  Amor Amor luchtje van Cacharel

  Mijn favoriete luchtje is Amor Amor van Cacharel. Tsja kun je niet iedere vrouw gewoon gelukkig maken met haar favoriete luchtje? 

 • Handlettering boek

  Mijn to-do-lijsten staan al vol met pogingen tot handlettering. Echt variëren met verschillende type letters lukt me nog niet. Het lijkt me echter erg leuk om hier meer variatie in te leren. Het is heerlijk ontspannen om te doen en ziet er ook nog eens heel erg leuk uit.

Tags: , , ,
Categorie: Legally-Brunette
Vorige post Volgende post

2 reacties

 • Reageer El 09.07.2017

  Wat een mooie cadeauwensenlijst!
  Dat je straks maar flink vewend mag worden.

 • Reageer Kirsten 10.07.2017

  Mooie spullen heb je op je lijstje staan!

 • Laat een reactie achter

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.