Legally-Brunette: LOVE

12.08.2017

Marco en Stacey
Zoals vele van jullie waarschijnlijk al via Instagram hebben vernomen is er onlangs iets speciaals gebeurd. Op donderdag 13 juli zijn wij officieel Mr. en Mrs. geworden en hebben wij onze liefde officieel gemaakt doormiddel van een geregistreerd partnerschap. Vandaag zal ik jullie iets meer vertellen over deze dag en deel ik uiteraard de foto’s.

Geen bruiloft of huwelijk dus maar wel een nieuwe stap in onze relatie en een mooie manier om onze liefde te bezegelen. Hoewel het geen huwelijk is (die komt er ooit echt wel) vonden we de gelegenheid wel dusdanig speciaal om er iets moois en bijzonders van te maken. Op de dag zelf weliswaar in petit comité, 2 dagen later gaven we thuis een feestje. Binnenkort zal ik in een artikel laten zien hoe het huis er uit zag inclusief de linkjes naar de decoratie die ik overal en nergens kocht. Maar vandaag laat ik vol trots wat mooie kiekjes zien van onze dag.

Na een vrij goede nacht slapen waarin ik natuurlijk wel iets onrustiger en gespannener ben dan normaal breekt dan echt de dag aan. Alvorens we naar samen naar het gemeentehuis van de gemeente Heemstede reden, liet ik mijn haar en make-up doen bij Knippen Duss. Op Pinterest had ik plaatjes gevonden ter inspiratie en mijn idee was een klassiek kapsel. Omdat ik dagelijks al mijn haar krul en (half) los draag vond ik het leuk om nu mijn haar op te laten steken. Zo gezegd zo gedaan en met het resultaat ben ik extreem blij. Zeker als je weet dat er geen proefkapsel of make-up hieraan vooraf is gegaan. (Onderstaande foto’s heb ik zelf gemaakt)

stacey wedding

Eenmaal thuis doe ik mijn jurkje aan. Na lang zoeken en heel lang twijfelen over wat ik wilde heb ik dit jurkje online bij Esprit gekocht. Heel bewust wilde ik geen trouwjurk maar wel een romantisch en feestelijk jurkje. Ik kan je vertellen dat ik in de maanden mei en juni meer dan 10 bestellingen voor jurkjes heb gedaan. Maar uiteindelijk is het dus deze geworden. De schoenen die ik draag zijn van Manfield.

stacey wedding

Samen gaan we naar het gemeentehuis in Heemstede waar een mooie en intieme ceremonie plaats vindt om officieel man en vrouw te worden.

    

Na de ceremonie worden er eerst wat foto’s gemaakt met onze gasten. Om privacy redenen zal ik deze niet plaatsen. Na deze foto’s gaan we samen met de fotograaf in een mooi veld met hoog gras foto’s maken. Omdat onze gasten even op ons moeten wachten heb ik wat goodies gemaakt. Bij de Action kocht ik kleine wekpotjes voor iedereen die ik vulde met suikerhartjes. Aan het potje heb ik een kaartje gehangen met de tekst; ‘we hopen dat dit je zoet houdt tijdens het wachten.’ Daarnaast kreeg iedereen een flesje water. Aan dit flesje hing bij iedereen een hanger met daarop verschillende vragen over ons. Bijvoorbeeld wat de datum van onze eerste date was, waar onze eerste date was en onze favoriete serie.

We zijn zelf verschrikkelijk blij met de prachtige foto’s die zijn gemaakt. De prachtige foto’s van tijdens en na de ceremonie zijn gemaakt door Ilse van In-Fotodesign.

Na de foto’s zijn we met onze gasten naar landgoed Duin en Kruidberg gereden alwaar we hebben genoten van een heerlijke lunch in de tuin van het landgoed. Mocht je ooit in de buurt zijn is het zeker een aanrader om eens te lunchen bij brasserie DENK op deze mooie locatie.

De avond hebben we samen doorgebracht in restaurant Aan de Poel in Amstelveen. Zoals jullie wellicht weten ben ik opgegroeid in Amstelveen en vroeger fietste ik dagelijks langs de prachtige poel en het daaraan gelegen restaurant. Het is voor mij altijd een magische plek geweest en ik droomde er altijd van hier ooit te kunnen eten. Deze droom kwam uit en was een geweldige afsluiting van onze mooie dag.

Wellicht ten overvloede, maar alle producten en diensten genoemd in dit artikel zijn zelf betaald
Tags: ,
Categorie: Alles
Vorige post Volgende post

8 reacties

 • Reageer Madebyuna 12.08.2017

  Wat een mooie fotos! & je ziet er prachtig uit 🙂 Ik ben benieuwd waarom jullie eerst hiervoor gekozen heben en later ook nog willen trouwen. Het lijkt al een beetje in trouwerij zo (Trouwen lijkt me fantastisch hoor, haha).

  • Reageer Stacey 13.08.2017

   Dank je wel voor je lieve reactie! De reden waarom is dat dit voor ons de meest logische stap was in onze relatie en we hebben er erg van genoten

 • Reageer Lindsay 12.08.2017

  Wat een mooie foto’s!! Ook al is het geen officiële trouwjurk, je ziet eruit als een bruidje!

  • Reageer Stacey 13.08.2017

   Dank je wel, we zijn ook super blij met de foto’s en het jurkje natuurlijk! Dank voor je lieve reactie.

 • Reageer El 13.08.2017

  Wat een leuk verslag van jullie grote dag!!
  Je was echt een hele mooie ‘bruid’.
  Prachtig paar zijn jullie. De liefde spat er vanaf.
  Nogmaals veel geluk ♡♡

  • Reageer Stacey 13.08.2017

   Wat een ontzettend lief bericht zeg! Heel erg bedankt, natuurlijk ook namens mijn man

 • Reageer Mieke 14.08.2017

  Gefeliciteerd! Wat zien jullie er stralend en gelukkig uit op de foto’s. Het ziet er om eerlijk te zijn ook veel relaxter uit dan een grootse bruiloft, in zo’n mooi maar ‘laidback’ jurkje (dat je echt waanzinnig staat, het doet niet onder voor een trouwjurk!) en een kleiner aantal gasten. Echt heel leuk 🙂

  Is het een gevoelskwestie om nu voor een geregistreerd partnerschap te gaan en later nog voor een bruiloft, of zijn er ook nog bijvoorbeeld juridische redenen om niet te trouwen? Als je dat niet wilt delen moet je het niet doen hoor, maar ik denk er nu met mijn vriend ook over na, dus vandaar dat ik in combinatie met jouw studie-achtergrond er benieuwd naar was.

  Heel veel geluk samen!

 • Reageer Meike 22.08.2017

  Wat een prachtige foto’s van jullie bijzondere dag! Leuk dat je een blog hierover hebt geschreven, konden we toch een beetje meegenieten 🙂 en die potjes met hartjes en waterflesjes met vragen over jullie is echt een leuk idee, hihi!

 • Laat een reactie achter

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.