Legally-Brunette: Share the Love

22.08.2017

Love party
Er is altijd wel een reden om een feestje te geven. Half juli hadden wij een hele goede reden om ons huis om te toveren en een feestje te bouwen. We nodigde een groep vrienden uit, we versierde en decoreerde het huis en serveerde een heus taarten buffet. Benieuwd naar de foto’s en waar ik al die leuke decoratie spulletjes kocht? Vandaag laat ik je alles zien. 

Op 13 juli zeiden wij ja en gingen we een geregistreerd partnerschap aan. Een bijzonder moment en een goede reden voor een feestje vonden wij. We zijn nu immers man en vrouw en om dat zonder een feestje voorbij te laten gaan voelde voor ons wat gek. Omdat we het niet teveel op een huwelijk wilde laten lijken kozen we voor een besloten feestje bij ons thuis.  We nodigde een beperkte selectie van onze vrienden uit bij ons thuis en maakte er met 40 man een leuk en gezellig feestje van.

Al maanden geleden ben ik begonnen aan de voorbereidingen. Je bent perfectionist of niet en dus wilde ik dat alles er tot in de puntjes verzorgd uit zou zien. Vandaag deel ik de foto’s van de aankleding van ons feestje en vertel ik waar je alle decoratie spullen kunt kopen.

Thema

Het begon met het verzinnen van het thema waarin ik het huis wilde decoreren. Door gebruik te maken van een kleurenthema zorg je voor rust en eenheid en wordt het niet een dolle boel. Ik koos voor de kleuren wit met goud en een kleine touch of pink. In deze kleuren ben ik vervolgens begonnen met het zoeken naar decoratie.


Ebay

Iedereen die trouwt of iets soortgelijk zal merken dat het woordje trouwen minstens voor een verdubbeling van een prijs zorgt. Er zijn ontelbaar veel leuke Nederlandse webshops waar je enorm veel leuke decoratie kunt kopen voor je feest maar waar je ook de hoofdprijs betaald. Als je er voor zorgt dat je tijdig begint kun je daarom beter uitwijken naar Ebay is mijn ervaring. Op Ebay vond ik dezelfde decoratie voor slechts een fractie van de prijs. Ja, het is even zoeken en ik heb de nodige uren moeten speuren voor datgene wat ik graag wilde maar dat was het wat mij betreft meer dan waard.

Ballonnen met gouden confetti – hier
Love gouden ballon – hier
Slinger vlaggetjes goud, wit, roze – hier
Slinger rondjes goud, wit, roze – hier
Cake topper Mr. And Mrs. – hier
Witte bollen van tissue papier – hier


Overige winkels

Naast Ebay heb ik nog veel meer winkels afgespeurd om dingen te kopen. Zo kwam ik op het einde bijna dagelijks bij de Action en de Xenos. Niet zozeer om van alles te kopen maar ook om te kijken of er iets nieuws binnen was gekomen wat ik zou kunnen gebruiken. Zo stuitte ik bijvoorbeeld tot mijn grote geluk op een helium tank voor de ballonnen bij de action waardoor ik toch mijn zwevende ballonnen kreeg die ik zo graag wilde. Maar naast winkels heb ik ook maanden lang glazen potjes gespaard om bloemen in te zetten tijdens ons feestje. Keerzijde is dat ik nu met 40 glazen potjes thuis zit en niet weet wat ik er mee moet maar het wel zonde vind om ze weg te gooien…..

Witte hartjes ballonnen – Action
Rode ballonnen letters LOVE – Action
Gouden washi tape – Action
Krijt borden met pijl – Action
Krijt bordjes voor op tafel – Big Bazar
Gouden letters Mr Mrs – Hema
Servetten en ronde bakjes – Xenos

Tags: , , , , , ,
Categorie: Legally-Brunette
Vorige post Volgende post

2 reacties

 • Reageer Daniëlle 22.08.2017

  Leuk om te lezen! Mijn vriend en ik worden in april man en vrouw en aangezien wij ons feestje (ook klein) op een locatie geven ben ik nu al bezig en daarin ook zo perfectionistisch. Het ziet er bij jullie in elk geval heel gezellig uit!

 • Reageer Elvira 23.08.2017

  Wat had je jullie huis prachtig versierd zeg, complimenten! Aan alle details was gedacht.
  Je hebt de lat hoog gelegd voor een eentueel huwelijk in de toekomst 😉

 • Laat een reactie achter

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.