Legally-Brunette: Jaaroverzicht 2017

31.12.2017

Jaaroverzicht 2017

De laatste dag van het jaar is aangebroken en dus is het tijd om terug te blikken op het afgelopen jaar. 2017 was een jaar vol hele mooie momenten waarin wij onder andere onze liefde bezegelde en prachtige reizen maakte. 

Op de blog

Op de blog veranderde het afgelopen jaar veel. De grootste verandering was wellicht wel het verdwijnen van de weekly diary. Hoewel dit het best gelezen artikel was van mijn blog besloot ik er na vier jaar wekelijks schrijven mee te stoppen. Hoe leuk ik het ook vond om het artikel wekelijks te maken, kostte het maken van het artikel ook ontzettend veel tijd. Iedere zondag avond stond in het teken van het maken van het artikel. Hierdoor startte ik niet relaxed aan de werkweek hetgeen me uiteindelijk begon op te breken. Sorry voor alle liefhebbers van het artikel die het missen!

Naast het verdwijnen van de weekly diary hebben jullie vast ook gemerkt dat ik minder ben gaan bloggen. De reden hiervoor is dat ik van 4 werkdagen naar 5 werkdagen ben gegaan. Het combineren van het bloggen en mijn baan werd hierdoor lastiger, zeker nu ik meer rust en balans wilde creëren in mijn leven. Waar ik voorheen iedere avond na het werk nog druk bezig was met mijn blog, doe ik dat nu een stuk minder vaak. Een snelle opstel som leerde mij dat ik dit jaar toch nog 88 artikelen heb gepubliceerd. Ik blog nu vooral als ik iets leuks te vertellen heb, als er iets dat ik graag met jullie wil delen of als ik heel veel zin heb in het bloggen. Hierdoor is het bloggen minder een verplichting en minder geforceerd waardoor de artikelen ook oprechter zijn.

Samenwerkingen

Het afgelopen jaar heb ik middels mijn blog, ondanks dat de intensiteit van het bloggen af nam, toch hele leuke samenwerkingen gehand. Zo sport ik al een hele tijd bij BBB health boutique in Haarlem. Het afgelopen jaar heb ik met de begeleiding van oa. Marlene van BBB niet alleen heerlijk kunnen sporten maar heb ik ook geleerd om mijn werk en prive leven meet met elkaar in balans te brengen en meer rust te pakken.

Begin van dit jaar kreeg ik een uitnodiging om langs te komen in de showroom van Puma voor een meeting en een workout. Na deze leuke bijeenkomst kreeg ik de vraag of ik bij mij aan wilde sluiten bij team Faster van Puma aan wilde sluiten. Een geweldig team waardoor ik ontzettend veel leuke events mag bijwonen, organiseren en de kans kreeg om naar Londen te gaan.

Waar ik met Legally-Brunette ooit begon als sport blog ben ik de afgelopen jaren steeds meer over fashion gaan bloggen. Ik vind het leuk om het over kleding te hebben en de artikelen hierover worden doorgaans enthousiast ontvangen. Vorig jaar werd ik benaderd door het nieuwe kledingmerk CVRD. Ik ontving een tweetal prachtige jurkjes en mocht zelfs een heuse fotoshoot doen! Ook dit jaar heb ik weer een mooie samenwerking mogen hebben met CVRD.

Reizen

Het afgelopen jaar hebben we veel reizen gemaakt en mooie plekken bezocht. We begonnen 2017 in Cuba waar we genoten van de winterzon. Met Puma mocht ik naar Londen voor een heel gaaf event. Met mijn lief maakte ik een tripje naar Gent en ontdekte we het prachtige Valencia. Na onze grote dag gingen we op reis naar Vietnam en sloten we onze reis af in Hong Kong en Macau, een geweldige ervaring!

Tijdens de herfstvakantie maakte we een bijzondere trip naar Stockholm, een stad die al tijden op mijn lijst stond en echt een dikke aanrader is! Met een groep van in totaal 12 vrienden bezochten we in december een weekend de kerstmarken in Dusseldorf, een gezellig weekend met veel gluhwein. Het jaar sloot ik samen met mijn man af in het verre oosten waar we Oman, Dubai en Abu Dhabi bezochten. Over deze bestemmingen zal ik binnenkort nog wat artikelen schrijven.

 • Cuba
 • Londen
 • Gent
 • Valencia
 • Vietnam
 • Hong Kong
 • Macau
 • Stockholm
 • Dusseldorf
 • Dubai
 • Abu Dhabi
 • Oman

Mr. & Mrs. 

Het hoogte punt van dit jaar was toch wel ons geregistreerd partnerschap op 13 juli 2017. Op deze prachtige dag bezegelde we onze liefde voor elkaar en werd ik de vrouw van, iets waar ik ontzettend trots op ben. Het was voor ons een prachtige dag die we nooit zullen vergeten. Met onze vrienden hebben we een mooi feestje om dit te vieren en bakte ik een (al zeg ik het zelf) prachtige en heerlijke taart.

stacey van voorbergen Fotografie

Fotografie

Sinds ik 8 jaar geleden mijn eerste spiegelreflex camera kocht is fotograferen een van mijn grootste passies. Voor mijn blog legde ik mij toe op food fotografie en op reis fotografeerde ik alles dat los en vast zat. Toch fotografeerde ik maar amper dat gene wat ik echt het leukste vond, mensen. Het afgelopen jaar heb ik daar verandering in gebracht en ben ik me gaan toeleggen op portret fotografie. Ik zou Stacey niet zijn als ik daar weer een mooi nieuw project van zou maken. Sinds juni 2017 ben ik begonnen en sindsdien heb ik vele hele leuke en mooie opdrachten gehad en veel mogen fotograferen. Mocht je het leuk vinden kun je mij volgen via Instagram, Facebook en middels mijn website.

Overige

Naast alle bovenstaande categorieën, heeft zich natuurlijk nog veel meer afgespeeld in 2017. Heel veel mooie dingen zoals nieuwe uitdagingen en kansen op mijn werk. Hierdoor ben ik nog veel gelukkiger ben in wat ik iedere dag mag doen. Het les geven vind ik nog steeds geweldig. Daarnaast heb ik het afgelopen jaar mij verder mogen specialiseren in gebieden die ik heel erg interessant vind. Daarnaast zijn bepaalde vriendschappen het afgelopen jaar verder geïntensiveerd, trouwde mijn lieve vriendinnetjes Marisa met haar Wouter en Femke met haar Durk en deed ik veel leuke dingen met mijn vriendinnen en vrienden. Natuurlijk waren er dit jaar ook minder leuke dingen en was er verdriet maar dat hoort helaas bij het leven. Mijn focus gaat nu vooral uit naar een heel mooi, gelukkig en gezond 2018, voor ons maar zeker ook voor jullie.

Ik hoop dat ik jullie in 2018 nog heel vaak mag terug zien op mijn blog en wil jullie via deze weg heel hartelijk danken voor jullie reacties, berichten en bezoeken in 2017!

 

Een heel mooi, gelukkig en gezond 2018, voor ons maar zeker ook voor jullie! 

Tags: , ,
Categorie: Legally-Brunette
Vorige post Volgende post

2 reacties

 • Reageer El 31.12.2017

  Fijne jaarwisseling en alle goeds voor het nieuwe jaar!

 • Reageer jasja 02.01.2018

  Wat een leuk blog zeg! en wat een mooi jaar had je. Wat ik me alleen afvroeg: vind je het niet slecht voor het milieu, al die reizen?

 • Laat een reactie achter

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.