Legally-Brunette: 25 achtergronden voor op je smartphone

20.03.2018

25 wallpapers voor je telefoon

Bij ieder nieuw jaargetij wissel ik doorgaans de achtergrond van mijn laptop, tablet en telefoon. Vandaag vind ik het wel weer tijd om mijn achtergronden te veranderen. Met de lente op komst vind ik eenwat vrolijkere, lente-achtige look wel toepasselijk. Mijn favoriete 25 achtergronden voor je telefoon heb ik voor jullie op een rijtje gezet.

Een paar jaar geleden maakte ik al eens eerder een artikel met 20 achtergronden voor je telefoon of tablet. Jullie reageerde daar heel enthousiast op en het artikel wordt nog dagelijks bezocht (!!!). Genoeg reden dus om er een vervolg aan te geven in dit artikel met 25 achtergronden voor je telefoon. Was een aantal jaren geleden de marmer look helemaal hip, nu heb ik me meer op de botanische trend gefocust met veel planten.

Uiteraard kun je de afbeeldingen ook gebruiken als achtergrond voor op je tablet. Helaas zijn onderstaande afbeeldingen doorgaans te klein om als achtergrond op een PC of Laptop te gebruiken. Binnenkort zal ik een artikel schrijven waarin ik een selectie met leuke wallpapers met jullie deel.

Pretty in pink

V.l.n.r. Roze met tulpen  –  Blippo Kawaii | Stay Positive – Fdlcs | I love you – Bliss and Birds | Watermeloen – Camizani

Botanical

V.l.n.r. Afbeelding 1 t/m 5 – Medoa Pressa | Knipoog cactus – Arte Com Quiane | Bladeren – Dlolleyshelp | Blauw met blad onder – Matt Crump | Bladeren – Desenio |

Fun

Eenhoorn – Camizani | Water – Pinimg |Katjes – Mints and Mangos | IJsje – MAQUIPILU |

Welke afbeelding ga jij instellen als wallpaper op je telefoon? 

Tags: , , ,
Categorie: Alles
Vorige post Volgende post

3 reacties

 • Reageer Judith Armande 20.03.2018

  OOOH heeeeerlijk! ik hou er van!

 • Reageer Ash 21.03.2018

  Nice!!

 • Reageer Chris 30.04.2018

  Nice! Dit bericht al enige tijd geleden gezien maar wilde ook nog even zeggen dat het zo jammer is dat je niet zo actief meer bent op je website en instagram! je bent een van Mn favo’s

 • Laat een reactie achter

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.