Legally-Baby: Hoera, ik ben zwanger

07.07.2018

Zwanger

Zoals vele van jullie wellicht op Instagram hebben gezien hebben we een heel leuk nieuwtje. Begin december verwachten wij namelijk papa en mama te worden van ons wondertje die momenteel de werknaam ‘Hummeltje’ draagt. Vandaag vertel ik meer over mijn zwangerschap, want ja: ik ben zwanger!

Een heel licht streepje, maar het is een streepje!

Woensdag 28 maart 2018 – 4 weken

Met deze zin, gevolgd door, Marc zie jij ook een streepje? Maar kijk dan, het is toch echt een streepje? Het is een streepje! En dat vervolgens nog zo’n 5 minuten. Kwamen wij er vroeg in de ochtend achter dat er een Hummeltje in mijn buik zit. Uiteraard heb ik de rest van de dag, tussen het werken door (nou ja de poging tot werken), 10000 keer Gegoogled naar ‘licht streepje zwangerschapstest’ en heb ik minstens net zo vaak gelezen dat een streepje een streepje is.

Vlinders in mijn buik

Vrijdag 6 juli 2018 – 18 weken

Inmiddels zijn we 14 weken verder en begin je langzaam maar zeker ook al echt te zien dat ik zwanger ben. Mijn collectie geliefde jurkjes blijken voor het overgrote meerdendeel niet zwangerschapsproof te zijn en de eerste positiebroek is reeds aangeschaft. Het wordt nu echt en mensen beginnen te zien dat ik in verwachting ben, is het niet vanwege mijn beginnende buikje, is het wel omdat ik straal van oor tot oor en continue met mijn handen over mijn buik aan het wrijven ben.

We hebben met 7 weken, 9 weken, 11 weken, 13 weken en 17 weken naar ons kindje mogen kijken. Zat ik de eerste keer nog te huilen in de wachtkamer van de zenuwen, nu kijk ik alweer uit naar de volgende keer dat we naar ons kindje mogen kijken. Het is zo bijzonder om te kunnen zien wat er binnen in mijn buik groeit.

De kleine voel ik nu ook heel af en toe al trappelen in mijn buik. Het voelt als een kudde vlinders in mijn buik. Hoe toepasselijk want ondanks dat ons kleintje nog heel klein is, ben ik al stapel verliefd op ons Hummeltje.

Nog 154 dagen te gaan…

De kinderwagen is inmiddels al in huis, de meubeltjes zijn besteld en mijn Pinterestbord stroomt over van babykamer inspiratie. Na de vakantie gaan we beginnen aan het gereed maken van het kamertje en ik moet eerlijk zeggen dat ik niet kan wachten tot het zo ver is! Mijn nesteldrang begint langzaam vorm te krijgen en mijn kriebels om kleertjes op te hangen kan ik nog nauwelijks onderdrukken.

Ondertussen weten we zelf ook al het geslacht van ons kindje. Het is nog even afwachten tot iedereen in de familie dit nieuws heeft vernomen en dan kan ik ook dit nieuws met jullie delen.

De komende maanden neem ik jullie mee en deel ik allerlei stapjes in dit bijzondere proces. Ik zal geen vaste upload dagen hebben en vooral bloggen als ik iets te vertellen heb en tijd heb om dit op papier te zetten. Zo wil ik jullie op de hoogte houden over de babykamer, zal ik mijn favoriete babykleding en positiemode delen en deel ik al mijn aankopen.  Zijn er nog meer dingen die jullie willen lezen?

Tags: , ,
Categorie: Baby
Vorige post Volgende post

7 reacties

 • Reageer Yvonne 07.07.2018

  Gefeliciteerd!!
  Ben benieuwd naar de kinderkamer straks 🙂

 • Reageer El 07.07.2018

  Jaaaa, weer een artikel op Legally Brunette. En wat voor een!!!
  Echt zo geweldig dat jullie papa en mama worden.
  Heel leuk dat we je zwangerschap kunnen volgen op je blog!

 • Reageer Anoniem 08.07.2018

  Gefeliciteerd!!!!!

 • Reageer Lindsay 08.07.2018

  Zo zo zo leuk voor jullie!!

  Kijk naar alle blogs over dit onderwerp!

 • Reageer Marian B 09.07.2018

  Gefeliciteerd!

 • Reageer Rachel 10.07.2018

  Ahw zo leuk, gefeliciteerd!!

 • Reageer Jenn 11.07.2018

  Gefeliciteerd!!

 • Laat een reactie achter

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.