Legally-Baby: De leukste baby items op AliExpress

19.10.2018

Zodra je weet dat je zwanger bent of je een kindje hebt is niets zo leuk als allerlei leuke items kopen voor de kleine. Online kun je helemaal los gaan in diverse webshops. Wil je echter wat meer op je budget letten dan kun je, je hart ophalen op AliExpress. Vandaag deel ik mijn favorieten.

Hydrofieldoeken en slabbertjes

Onder het mom van ‘Je kunt er nooit genoeg van hebben’ heb ik een stapel hydrofiel doeken besteld met de leukste printjes via AliExpress. Op Instagram liet ik afgelopen week al even mijn aankopen zien en wat volgde was een stroom met reacties en vragen over de link, welke ik natuurlijk bij deze met jullie deel. Bij nummer 1 vind je de doeken die ik reeds in huis heb en waarvan ik dus ook kan zeggen dat de kwaliteit op het eerste oog erg goed is. Veel van de andere doeken en slabbertjes die hieronder te vinden zijn heb ik reeds besteld maar nog niet binnen.

de leukste baby items op AliExpress

1. Hydrofieldoeken met print 2. Bandana slab 3. Zwart witte hydrofiel 4. Slabbertje met leeuw 5. Slabbertje met konijn 6. Hydrofiel doeken met verschillende printjes 7. Hydrofiel met planeten 8. Hydrofiel met hertjes 9. Hydrofiel met jungle print 10. XL hydrofiel met ijsberen print 

Luiertas

Ook luiertassen zijn te vinden op AliExpress. Een vriendin van mij is bijvoorbeeld erg enthousiast over de rugtas die ze heeft besteld via AliExpress. De tas biedt veel ruimte en heeft veel vakjes waardoor je de inhoud goed kunt ordenen.

  1. rugtas 2. Luiertas donkerblauw

Decoratie voor de babykamer

Zelf heb ik de afgelopen weken de nodige decoratie items gekocht voor in de babykamer. Veel van deze items kun je ook in ‘reguliere’ webshops vinden, hier betaal je echter wel 4 keer zoveel. Het is vaak even zoeken maar ook qua decoratie kun je voor de babykamer de leukste items vinden op AliExpress. Zo komt de slinger met de wolkjes (nummer 3) bij ons boven de commode te hangen.

  1. maan met sterren 2. slinger met wolkjes, beertjes en bergen 3. slinger met wolkjes 4. houten hanger 5. regenboog van stof 

Babykleding

Zelf heb ik nog geen ervaring met pasvormen en kwaliteit van de kleding die ze verkopen in de webshop. Maar vaak geldt natuurlijk voor goedkope aankopen dat de kwaliteit en pasvorm niet 100% is. Realiseer je echter wel dat zeker kleintjes, heel snel uit hun items zijn gegroeid. Het is wellicht niet heel duurzaam maar wees eerlijk, er zitten wel hele leuke items bij toch?

  1. Slofjes beige en blauw 2. Broekje met print op billen 3. broekje met walvisprint 4. broekje met vosjes 5. broekje met tijger 6. Konijnenpakje blauw 7. Jumpsuit met berenoortjes 8. Grijs gestreepte jumpsuit met berenoortjes 9. Set met sweater en broek beer 10. Pyjama grijs

Speelgoed

Let op: Speelgoed dat in Europa wordt verkocht moet aan bepaalde eisen voldoen. Op het moment dat jij een product uit Azië besteld dan hoeft dit speelgoed niet aan de Europese regels te voldoen. Dit kan dus gevaarlijk zijn en ik wil je dan ook met klem adviseren hier voorzichtig mee te zijn. Maar er zitten wel heel veel hele leuke items tussen als je het mij vraagt!

de leukste baby items op AliExpress

  1. Speelgoed spiraal 2. zachte boekjes 3. Zacht boekje met labeltjes 4. houten bijtring 5. Houten olifant 6. houten speelgoed met clip

Heb jij wel eens iets via AliExpress gekocht voor je kindje? Wat zijn jouw ervaringen? 

Tags: , ,
Categorie: Baby
Vorige post Volgende post

0 reacties

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.