Legally-Baby: Mijn babyshower

26.10.2018

Waar men 20 jaar geleden echt nog nooit had gehoord van een babyshower, hoort het er tegenwoordig echt bij. Vorige week zondag werd ik door mijn lieve vriendinnen verrast met mijn babyshower. Vandaag deel ik met jullie de foto’s van afgelopen zondag.

Mijn grootste angst was om als een slons aan te komen op mijn babyshower

Vorige week zondag, 14 oktober, begon heel rustig. Na het ontbijt ging mijn lief naar voetbal en ging ik zelf even sporten. Tot mijn grote trots paste ik met 32 weken zwangerschap nog in mijn Rotterdam Marathon shirt. Nu ging ik zeker niet hardlopen, maar powerwalken met een marathon shirt aan, heeft toch net even een ander gevoel. Althans, dat vind ik. Ah fijn, na het powerwalken en wat krachtoefeningen vond ik het wel weer mooi. Stiekem had ik al een tijdje een sterk vermoeden dat op deze dag mijn babyshower plaats zou vinden. Dit vermoeden had ik niet heel direct uitgesproken (op wat onsubtiele hints naar mijn collega’s na dan). Mijn man en beste vriendinnetje Marisa waren dus niet op de hoogte van het feit dat ik zo mijn vermoedens had. Dat vond ik wel zo netjes. Daar kwam bij dat mijn man de afgelopen weken zorgde voor de nodige twijfels bij mij. Laten we zeggen dat ik niet had verwacht dat hij zo goed kon acteren.

Anyway, mijn grootste angst was om als een slons aan te komen op mijn babyshower. Dus hoewel ik ook wel wat twijfels had, besloot ik me extra mooi aan te kleden en iets meer aandacht te besteden aan mijn haar en make-up.

Wegens mijn zwangerschap drink ik momenteel vrijwel geen koffie meer, maar om toch een beetje extra energie te hebben, besloot ik zelfs een kopje koffie te drinken. Met de extreem korte nachten die ik momenteel maak kan ik af en toe wel wat cafeïne gebruiken. Lekker in het zonnetje dronk ik mijn koffie terwijl mijn lief een uur voordat we zouden gaan lunchen nog wat te eten pakte, onder het mom van: ‘eer dat het eten er straks is…’.

We gaan vervolgens op de fiets naar de locatie waar we met vrienden hebben afgesproken om te gaan lunchen. Dat op de fiets gaan zorgt toch weer voor wat twijfels bij mij, want als dit echt mijn babyshower is, dan is het handiger om met de auto te gaan. Goed bedacht dus want de twijfel slaat weer even toe.

Of er is iets heel erg mis gegaan en er zijn allemaal onbekende uitgenodigd of ik heb het toch mis

Als we eenmaal vlak bij Frisk aan het Spaarne zijn, de locatie, zie ik buiten al blauwe ballonnen hangen. Ik moet natuurlijk stiekem wel lachen, maar als we dichterbij komen zie ik allemaal mensen zitten bij die tafel die ik niet ken. Mmmmm…. of er is iets heel erg mis gegaan en er zijn allemaal onbekende uitgenodigd of ik heb het toch mis…. Zoekend naar de vrienden met wie we hadden afgesproken lopen we door en dan zit daar ineens een tafel met 12 mensen die ik wel ken! Suprise!

Tijdens de babyshower werden we allemaal verwend met de meest heerlijke hapjes. Tussen het kletsen en eten door moest ik babyfoto’s raden. Iedere keer als ik een foto goed had geraden mocht ik het cadeau van de betreffende persoon uitpakken. Een super leuk spel maar ook erg lastig! Gelukkig werden babyhapjes proeven en geblinddoekt een luier verschonen, mij bespaard. Iedereen had de mooiste cadeautjes gekocht en ontzettend haar best gedaan. Ik werd gewoon verlegen van al die aandacht en cadeau’s.

Beduusd door de aanwezigheid van iedereen, alle aandacht en prachtige cadeau’s

Volledig beduusd van de verrassing en overweldigd door alle lieve woorden en cadeautjes nam ik na afloop plaats op de bank. Wauw, wat een geweldige verrassing en wat ben ik dankbaar voor al deze lieve mensen die aanwezig waren. En natuurlijk een special thanks gaat uit naar Marisa. Zij heeft kosten noch moeite heeft gespaard om deze geweldige dag voor mij te organiseren.

Het was echt een onvergetelijke dag. ik vind het verschrikkelijk bijzonder dat iedereen (en in het bijzonder Marisa) zoveel moeite heeft gedaan om mij te verrassen!

 

Tags: , , ,
Categorie: Baby
Vorige post Volgende post

5 reacties

 • Reageer Tamara 26.10.2018

  Het ziet er heel gezellig uit! Zo te zien heb je genoten. Leuk dat je af en toe nog blogt. Ik mis alleen nog steeds die leuke weeklys op maandag

  Geniet van je laatste weken!!

  • Reageer Stacey 26.10.2018

   Hoi Tamara, Dank je wel voor je liever reactie!
   Als ik tussen de bedrijven door tijd heb vind ik het heel leuk om af en toe een blog te publiceren en dan maken dit soort reacties het natuurlijk alleen maar leuker! Ik vrees alleen dat de weekly’s niet meer terug komen wegens tijdgebrek… Sorry!

   Groetjes,
   Stacey

 • Reageer Tess 26.10.2018

  Heel leuk! Geniet lekker van de laatste loodjes.

  Ps schrijf je ook nog eens een weekly dairy?

  X

  • Reageer Stacey 26.10.2018

   Dank je wel voor je leuke reactie Tess.
   De weekly dairy’s zijn helaas vervallen omdat het schrijven ervan heel veel tijd kost en ik dit helaas niet kan combineren met mijn baan. Sorry!

   Groetjes,
   Stacey

 • Reageer Lieke van Veen 27.10.2018

  Wat een geweldige verrassing! Het ziet er allemaal erg gezellig uit.

 • Laat een reactie achter

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.