Legally-Baby: Onze zoon Olivier is geboren

31.12.2018

Hierbij een kort berichtje van mij om het blijde nieuws van de geboorte van onze zoon Olivier te delen.

Op donderdag 13 december is onze zoon Olivier Lucas Franciscus, roepnaam Olivier, geboren. We zijn ontzettend trots en gelukkig met zijn komst en zitten op een roze wolk van geluk. De (ingeleide) bevalling is voorspoedig verlopen en zowel hij als ik voelen ons heel goed.

We genieten intens van onze zoon en kunnen uren naar hem staren. Deze periode overtreft al mijn verwachtingen en het is nog mooier dan ik ooit had durven dromen. Ik ben zo’n moeder die zelfs kan genieten van een goede poepluier ;).

Wij hebben de keuze gemaakt, geen herkenbare afbeeldingen van onze zoon online te delen. Als trotse mama kan ik echter zeggen dat Olivier het mooiste kindje van de hele wereld is. Hij doet het geweldig en we kunnen onze ogen niet van hem afhouden.

Zoals jullie zullen begrijpen heeft de zorg voor hem mijn absolute prioriteit en wil ik zoveel mogelijk tijd vrij hebben om intens van hem te kunnen genieten. Geloof me, ik kan niet stoppen met staren naar ons perfecte mannetje. Voor de komende periode heb ik diverse artikelen ingepland zodat jullie wekelijks toch een artikel kunnen vinden op Legally-Brunette. Daarnaast kunnen jullie via Instagram updates zien en ons volgen tijdens deze bijzondere periode.

Voor nu wil ik jullie, mede namens mijn man, heel hartelijk danken voor jullie betrokkenheid tijdens mijn zwangerschap. Het is hartverwarmend om te zien hoe jullie met ons hebben meegeleefd, dank hiervoor!

Ik wens jullie ook alvast een heel gelukkig 2019!

Tags:
Categorie: Baby
Vorige post Volgende post

1 reactie

  • Reageer Lindsay 04.01.2019

    Ook via je eigen website nogmaals gefeliciteerd! Het is jullie zo zo zo gegund. Neem lekker je tijd, geniet van je zoon & je gezin. Kan niet wachten op de updates via Instagram.

  • Laat een reactie achter

    Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.