Legally-Brunette: Cadeau inspiratie voor (toekomstige) moeders

19.12.2018

Kerst staat al bijna voor de deur. Heb je geen idee wat jij dit jaar moet vragen of  wil jij als vriend/man/vriendin/familielid een leuk cadeau geven aan iemand die net moeder is geworden of moeder gaat worden? Dit artikel biedt jou alle inspiratie voor wat je zou kunnen vragen of geven. Vandaag deel ik mijn kerst cadeau inspiratie voor (toekomstige) moeders. 

The mommy/mommy-to-be

Als nieuwbakken mama of als mama to-be zijn er genoeg dingen te vinden rondom het moederschap die goed van pas zouden komen. Van interessant leesvoer tot een heerlijke trui of een waardebon.

De ultieme verwen tip: Ben je zwanger of ken je iemand die zwanger is? Een waardebon voor een zwangerschapsmassage is een echte aanrader om te geven of te vragen. Ook als je al bevallen bent is een bon voor een massage, de schoonheidsspecialist of de kapper een heerlijk cadeau!

Het bucketlist boek voor ouders via Bol.com €12,50 | Trui van de Mompany €69,95 met een rist voor borstvoeding | Oei ik groei via Bol.com €29,95 | Fit Zwanger via Bol.com €20,99 |Fit na de bevalling via Bol.com €20,99 | Momboss sweater via Alboe €49,95

Waar je ook aan zou kunnen denken is een abonnement op een tijdschrift zoals Ouders van nu of een ander ouderschap gerelateerd tijdschrift.

Sieraden

Tot 2 jaar geleden kende ik het fenomeen van baargoud nog niet. Het schijnt een gebruik te zijn dat de man de vrouw met een gouden sierraad verrast nadat zij het kind heeft gebaard. Geen verkeerd gebruik als je het mij vraagt. Maar of je nu al wel of geen baargoud hebt gekregen, sieraden zijn altijd leuk om te krijgen als vrouw.

De trend om een ketting or armbandje met een initiaal te dragen is geweldig voor mama’s. Zo kun je altijd pronken met de naam van je kindje.

Armbandje Vedder & Vedder €199,00 | Ketting met initiaal Vedder & Vedder €199,00 | Initiaal armbandje (groen) via My jewellery €9,95 | Armbandje met gegraveerde bedel via Kaya Sieraden €39,95 | Parel oorbellen via de Bijenkorf €170,00

Verzorgingsproducten

Als je weet waar de persoon in kwestie van houdt kun je natuurlijk ook altijd nog voor verzorgingsproducten kiezen. Het valt echter wel aan te raden om zeker te weten waar de persoon in kwestie van houdt.

Zelf ben ik bijvoorbeeld gek op de producten van de Rituals. Een leuk cadeau idee is een badset speciaal voor moeders €19,99.

Wat staat er op jouw wishlist voor deze kerst? 

Tags: , , , , ,
Categorie: Baby, Legally-Brunette
Vorige post Volgende post

0 reacties

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.