Legally-Baby: Babykamer roomtour

18.01.2019

Babykamer roomtour

Nu de kamer van ons mannetje klaar is leek het me wel leuk om jullie doormiddel van foto’s een kijkje te geven in zijn kamer. Vandaag deel ik in deze babykamer roomtour de foto’s van de kamer en probeer ik, waar mogelijk, ook te vertellen waar ik alle items heb gekocht.

Half augustus zijn wij begonnen met het in orde maken van de babykamer. Ik was destijds ongeveer 24 weken zwanger en had eindelijk voldoende vertrouwen om het kamertje te gaan maken. Al tijden, lees: ook voor mijn zwangerschap, was ik al op Pinterest aan het speuren naar babykamer inspiratie. Enige tijd geleden deelde ik al eens mijn sfeerbeelden in het artikel ‘Babykamer inspiratie‘.

Met 34 weken was het kamertje echt helemaal af, lijstjes hingen, plankjes, gordijnen, ga zo maar door. Nu het af is, is het ook tijd om jullie mee te nemen en het eindresultaat te laten zien.

De stijl

We hebben gekozen voor een rustige en lichte babykamer. Scandinavisch. Dit past bij ons als persoon en bij de rest van onze inrichting. Wel vonden we het belangrijk om voldoende kinderlijke details aan te brengen in de kamer. Het is en blijft immers wel een kinderkamer.

Wat op de foto’s niet te zien is, is dat wij voor het raam brede witte houten jaloezie hebben en daaroverheen verduisterende ijsblauwe gordijnen, kamer hoog. Beide zijn afkomstig van de Kwantum.

Onder de foto’s heb ik, waar mogelijk, geschreven waar de items vandaan komen. Indien een item meerdere malen op de foto staat, dan heb ik bij de eerste foto geplaatst waar deze van afkomstig is.

Babykamer inspiratie
Ledikant: Babydump | Kledingkast: Babydump | Ladder: Leenbakker | Lamp: Kwantum
Olifant: Childwood via VT wonen | Houten lijstjes: Hema | Dierenprint posters: Junique

Mandjes: Next Direct | Billendoekjes hoesje: Koeka | Slofjes: Uggs

Babykamer inspiratie

Wieg: Kidsmill | Hemeltje: Kidsmill | Beddengoed wiegje: Kidsmill | Hartje boven wieg: Kidsmill | Boxkleed: Mies & Co | Houten camera: AliExpress | Vestje: H&M (collectie 2017)

Babykamer inspiratie

Boekenplankjes: Ikea | Spiegel: H&M home | Baby’s eerste jaar: Milestone cards | Sophie de Giraf boekje: Bol.com | Sophie de Giraf: Bol.com | Gouden voorleesboek Fiep: Bol.com | Gouden Voorleesboek voor jongens: Bol.com

Babykamer inspiratie

Teddybeer: Prive bezit (gemaakt door mijn moeder) | Wolken mobiel: Sebra | Blauwe speen: Loods5 | Blauw truitje: Zara (collectie 2017) | Gebreid plaid: Zara Home (collectie voorjaar 2017) | Hydrofiele doeken: Lassig

Babykamer inspiratie

Commode: Ikea | Knopjes: Karwei | Gebreid vestje: Next Direct | Tuinbroek: Mango kids

babykamer roomtour
Plankje: Ikea | Wolkenslinger: AliExpress | Laarsjes: Bergstein | Letterbord: Intratuin | Nijntje: prive bezit (gemaakt door mijn moeder) | Klok: Sostrene Grene | Beer: prive bezit (gemaakt door mijn moeder) | Boxmobiel: Softie babymusthaves

Babykamer inspiratie

Stoel: Maison du Monde | Nijntje lamp: Bol.com | Krukje: Karwei

Tags: , , , , , ,
Categorie: Baby
Vorige post Volgende post

2 reacties

  • Reageer Tiny Bakker 18.01.2019

    Wat is je moeder toch handig,beeldig.

  • Reageer Mari 18.01.2019

    Nog van harte gefeliciteerd met jullie zoon! Wat moet dat bijzonder voor jullie zijn om na zoveel maanden van verwachting dan eindelijk papa en mama te zijn. Wat hebben jullie een mooie kamer voor Olivier gemaakt. Helemaal in de stijl van jullie huis, maar toch een echte babykamer. Geniet van jullie gezinnetje!

  • Laat een reactie achter

    Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.