Legally-Baby: WINACTIE armbandje

25.01.2019

De geboorte van een kindje is een van de meest bijzondere dingen in je leven. Het leek mij dan ook heel mooi om ter ere van de geboorte van onze zoon een speciaal armbandje te laten maken. Een armbandje dat ik nu met heel veel trots draag. Het mooiste is dat ik van Kaya sieraden 1 van jullie blij mag maken met zo’n zelfde armbandje.

Een sieraad waardoor ik Olivier altijd bij mij draag

Baargoud

De traditie van baargoud is afkomstig uit Amerika. De traditie houdt is dan de man een cadeau geeft aan de vrouw als dank voor het dragen en baren van het kind. Dat cadeau wordt baargoud genoemd al hoeft het uiteraard niet perse om goud te gaan. Hoewel sommige dit wellicht iets commercieels vinden vind ik het idee best mooi. Zeker als het gaat om een tijdloos item welke je als vrouw de rest van je leven kan blijven dragen.

Een prachtig persoonlijk sieraad

Gepersonaliseerde sieraden zijn helemaal hot tegenwoordig. Of je nu kiest voor een ketting met de initiatlen van je dierbaren, een armbandje met gravure of een ring met namen, het kan allemaal.

Zelf wilde ik heel graag een sieraad met de naam van onze zoon hebben als aandenken aan de geboorte. Zo kwam ik uiteindelijk uit bij Kaya sieraden, alwaar ze heel veel gepersonaliseerde sieraden aanbieden. Omdat ik al 2 prachtige ringen draag en een heel dierbaar kettinkje heb lag de keuze voor een armbandje voor de hand. Ik koos uiteindelijk voor een vrij klassiek armbandje met 3 hangertjes, een groot hart met gravure, een klein hartje en pareltje. Qua gravure heb ik gekozen voor de naam van onze zoon, Olivier en op de achterkant zijn geboortedatum.

Hoe je kunt winnen

Wil je meedoen en kans maken op je eigen armbandje met gravure naar keuze van Kaya Sieraden? Lees dan snel verder!
– Volg mij op Instagram @stayctje
– Volg Kaya Sieraden op Instagram @kayasieraden
– Laat in een reactie weten waarom jij het armbandje wilt winnen.

Meedoen kan tot en met 3 februari. De winnaar ontvangt een e-mail van mij. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd.

Tags: , ,
Categorie: Baby, Win Actie
Vorige post Volgende post

2 reacties

 • Reageer Marian B 25.01.2019

  Dat is zeker leuk, dat zou dat ook wel willen!

 • Reageer Anita te Gussinklo 26.01.2019

  Super leuk, ik kreeg als baargoud een kettinkje met een hartje en de naam van mijn zoon.
  Ik doe graag mee en volg beide instagram accounts.

 • Laat een reactie achter

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.