It’s a……

01.01.2021

it's a

Omdat wij veel te nieuwsgierig zijn en veel te graag kijken naar ons kindje middels een echo, boekte wij een pret echo met 15 weken. Tijdens de echo kwamen we er achter wat het geslacht van ons tweede kindje is.

Het geslacht maakt ons niets uit, een jongen of een meisje is net zo welkom. Maar we vinden het wel heel leuk om te weten of wij een meisje of een jongen verwachten. Door het geslacht te weten gaat het toch meer leven voor ons en daarbij vinden we het ook gewoon erg praktisch om te weten of het een jongen of een meisje wordt.

Nog net voor de lockdown een echo
Met 15 weken gingen we dus naar de echo praktijk, nog net toen het mocht. Een week later werden de regels aangescherpt en mocht het niet meer. We hebben dus mazzel gehad! Al vanaf het moment dat ik zwanger bleek te zijn, heb ik heel sterk het gevoel dat wij een tweede jongen verwachten. Mijn omgeving dacht daar anders over, iedereen dacht toch echt dat dit een meisje zou zijn. Mede door mijn extreme misselijkheid waardoor deze zwangerschap zo anders is als de vorige, moest dit wel een meisje zijn dacht iedereen.

Tijdens de echo kwamen we er echter achter dat mijn moeder instinct mij niet in de steek liet en ik gelijk had. Wij verwachten een jongen!
Net als bij Olivier hebben we er voor gekozen om direct het geslacht te horen tijdens de echo. We vinden het vrij intiem en persoonlijk en vinden het heel fijn om dit eerst samen te kunnen bespreken en vieren.

Bekendmaking
De dag na de echo vierde we Olivier’s verjaardag voor zijn vriendjes en vriendinnetjes en waren er dus veel vriendinnen van mij over de vloer. Ik moest mijn tong er bijna afbijten om hen niet vol trots te vertellen over het geslacht, maar het is gelukt. De volgende dag, op Olivier’s verjaardag, kwamen onze ouders langs in 2 etappes ivm de maatregelen. We hebben er voor gekozen om voor Olivier 2 kleine taartjes te bestellen. Een boerderij taart met een blauwe vulling en een echte gender reveal taart te bestellen. Bij mijn ouders hebben we de boerderij taart voor Olivier opengesneden en bij mijn schoonouders de gender reveal taart.

Wij zijn ontzettend blij dat ons tweede kindje een jongen is, maar zoals gezegd was een meisje net zo welkom geweest. Voor ons is het, het aller, maar dan ook echt aller, belangrijkste dat dit kindje gezond is. Ik zie het al helemaal voor mij een leven met 3 mannen en kan mijn geluk niet op dat het ons gegund is om ons gezin compleet te maken.

Tags: , , , , ,
Categorie: Baby
Vorige post Volgende post

0 reacties

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.