Contact/Press

Legally-Brunette is sinds juli 2013 het platform waar je terecht kunt voor alles over Fit, Food & Living the good Life.

Bezoekers:
Allereerst, wat super leuk dat je terecht bent gekomen op mijn blog! Als je een vraag hebt schroom dan niet om me een mailtje te sturen of je vraag te plaatsen onder het gerelateerde artikel. Vragen staat vrij en er bestaan geen domme vragen dus stuur je mailtje naar: Stacey@Legally-Brunette.nl en ik beantwoord je vraag.

Bedrijven:
Ik sta altijd open voor samenwerkingen met bedrijven die producten aanbieden die passen binnen de kaders van Legally-Brunette. Denk hierbij aan het schrijven van een product review, een georganiseerde winactie, een advertorial of aanwezig zijn bij een press event. Daarnaast bied ik diverse mogelijkheden aan om advertenties te plaatsen.

Voor meer informatie neemt u dan contact op via Stacey@Legally-Brunette.nl
Legally-brunette is ook te vinden op:
Facebook
Twitter
Instagram
Bloglovin

Teven is Legally-Brunette Runfluencer van het blad Runner’s World.

 

 

2 reacties

 • Reageer Frank Cornelissen 07.12.2014

  Stacey,

  Per toeval kwam ik op je site terecht ivm met hardlopen. Ten eerste ben ik blij dat er meer mensen zijn zoals ik,die veel hobby’s hebben en er dan ook veel voor doen! (groot verschil ik doe veel en met veel inzet maar jij hebt er ook nog eens talent voor,woww!) Respect voor je hardloop skills en ook voor de foto’s en website’s die je hebt! Zelf ren ik kortere afstanden maar droom er van eens een halve marathon te rennen en wie weet verder, fotografeer ook voor de hobby en ga daarnaast 5x per week naar de sportschool. Om mijn lichaam te onderhouden heb ik een sportdieet en dit kan ik nu mooi met wat van jou recepten combineren! Ik zal je site dan ook met plezier blijven volgen.

  Succes met alles!Keep up the good work!

  Groeten,
  Frank Cornelissen

 • Reageer Karina Pedicure 26.05.2015

  Hoi Stacey,

  Wat een feest om je website te bekijken. Ik heb vanavond al behoorlijk wat pagina’s gelezen. Wat een veelzijdig persoon ben je. Je bent nog zo jong en doet alles met een grote perfectie. Echt heel knap. De foto’s die je zelf maakt zijn ook heel mooi. Mijn zoon heeft as zondag een heel belangrijke tennis wedstrijd. Voor zijn hoofdklasse team maak ik de bananen en de wortel cake, (op de website zien ze er prachtig uit). Lekker voedzaam tussen de partijen door! Lieve Stacey, ik hoop je website nog lang te kunnen bezoeken! Tot gauw weer in mijn pedicure stoel,

  Groetjes, Karina Blom Voetpraktijk Branding

 • Laat een reactie achter

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.