Samenwerken

Over Legally-Brunette

Sinds juli 2013 is Legally-Brunette een lifestyle platform over alles wat mij bezig houdt. Van voeding tot sporten, reizen en kleding tot kinderen. Wekelijks worden er artikelen geplaats om lezers een kijkje te geven in mijn persoonlijke leven en lezers te motiveren en inspireren.

Hoe vind je naast je drukke baan nog tijd om te sporten, motivatietips om te gaan sporten, hoe bouw je op van 10 kilometer naar de halve marathon, hoe zorg je er nu voor dat er iedere avond iets lekkers op tafel staat wat ook nog eens gezond is en wat moet je nu eigenlijk eten voor en na het sporten? Het zijn slechts een paar voorbeelden van artikelen die momenteel te vinden zijn op Legally-Brunette. De doelgroep is met name young professionals tussen de 22-40, hardwerkende jonge vrouwen die barsten van de ambitie zowel op het gebied van werk, maar ook in hun privé leven.

Samenwerken met Legally-Brunette

In de afgelopen jaren heeft Legally-Brunette diverse samenwerkingen gehad met bekende merken zoals Adidas, Nelson, Otto, Wehkamp, Nuna en Nike.

Samenwerken is mogelijk op mijn blog, maar ook via Instagram.

Voor meer informatie neemt u dan contact op via Staceyoosterhof@gmail.com
Legally-brunette is ook te vinden op:
Facebook
Instagram
Bloglovin